به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، به نقل از روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان تهران، مديرکل کتابخانههای عمومی استان تهران در این نشست با اشاره به نقش و جایگاه نیروی انتظامی در جامعه و تاثیر حضور این گروه در کتابخانههای عمومی استان گفت: بدون تردید تعامل با نیروی انتظامی تهران بزرگ در کتابخانههای عمومی از دو منظر افزایش ضریب امنیت در کتابخانهها و دیگری ارتقاي سطح علمی و آگاهی کارکنان و خانواده این عزیزان قابل توجه است.
اسفندیار مبتکرسرابی ادامه داد: هرچه نگاه و افقهای دانش نیروی انتظامی افزایش پیدا کند، برخورد این عزیزان با جرايم و آسیبهای اجتماعی به لحاظ فرهنگی متفاوت خواهد شد.
در ادامه این جلسه نیز سرهنگ سعید بنیاسد، معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: روزانه 200 تا 300 نفر به هرکدام از کلانتریها مراجعه میکنند و گاه در رسیدگی به امور این افراد، زمانی اتلاف میشود اما با ایجاد ایستگاههای مطالعه در کلانتریها میتوان از این زمان براي ارتقای دانش و فرهنگ مردم استفاده بهینه کرد.
وی درباره نگاه نیروی انتظامی به کتاب و کتابخوانی گفت: کتابهای نیروی انتظامی، کتابهایی برای دورههای گذشته است و نیاز است تا عنوانهای جدید و بهروز در حوزههای اجتماعی، مهارتهای زندگی و مشاورهها و سایر کتابهای دیگر در این حوزه وارد مجموعه شود تا آگاهی و دانش ماموران این مجموعه توسعه پیدا کند.
در ادامه این جلسه دو طرف با تاکید بر همکاری دو سویه مصوبههایی را در تفاهمنامه خود لحاظ کردند. به عنوان مثال، مقرر شد کتابخانههای عمومی استان تهران براي تامین منابع اطلاعاتی کتابخانههای کلانتریهای استان تهران اقدام کند. از سوی دیگر مصوب شد تا فرماندهان و جانشینان فرماندهان به صورت افتخاری به عضویت کتابخانههای عمومی استان تهران در آیند و از پرسنل و خانوادههایشان به صورت نیمبها ثبتنام شود.
برگزاری برنامه های مشترک فرهنگی و توجه ویژه به امنیت کتابخانه از دیگر مواردی بود که در این نشست در خصوص آن توافق صورت گرفت.
سال گذشته تفاهمنامه فرهنگی میان اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به امضا رسیده بود.
سهشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۲
نظر شما