غلامرضا ياوري ادامه داد: بيشترين تعداد كتابخانههاي عمومي نهادي در اين استان، 245 باب است كه اصفهان از اين نظر نسبت به ديگر استانهاي كشور در رتبه نخست آمار نهاد كتابخانههاي عمومي قرار دارد.
وي با تفكيك كتابخانههاي دولتي و خصوصي، گفت: 145 باب از اين كتابخانهها زير پوشش دولتند و 100 باب نيز توسط خيران و بخش خصوصي به صورت مشاركتي اداره ميشوند.
به گفته مديركل كتابخانههاي عمومي استان اصفهان، بيشترين تعداد كتابخانههاي عمومي مشاركتي نيز با 100 باب كتابخانه در استان اصفهان قرار دارند.
ياوري گفت: تعداد رايانههاي موجود در كتابخانهها به 750 دستگاه افزايش پيدا كرده است و خدمات اينترنت و اينترانت نيز ارتقا يافتهاند.
وي از توسعه كتابخانههاي روستايي به عنوان يكي ديگر از اولويتهاي اين اداره كل نام برد و گفت: در تفاهمنامه امضا شده با دفتر امور روستايي استانداري اصفهان، قرار شده است بخشداران و دهياران مكانهايي را كه قابليت راهاندازي كتابخانه مشاركتي دارند، شناسايي كنند.
به گفته ياوري، تجهيز اين كتابخانهها به عهده نهاد كتابخانههاي عمومي است و ساخت و ساز ساختمان به عهده دفتر امور روستايي قرار دارد.
وي افزود: طي دو سال گذشته 25 باب كتابخانه روستايي به كتابخانههاي روستايي اصفهان افزوده شده است و پيشبيني ميشود امسال دستكم 10 باب كتابخانه روستايي به اين مجموعه اضافه شود.
اكنون 50 باب كتابخانه روستايي در استان اصفهان فعالند.
نظر شما