مدير داخلي نشر ارم شيراز در استان فارس از کمبود رمان جديد ايراني در شهر شيراز انتقاد كرد و گفت: بيشتر رمانها خارجي و ترجمهاند و نويسندگان شيرازي كمتر آثار خود را براي انتشار به ناشران اين استان ميسپارند.-
رياضي هشدار داد: به عنوان يک فعال فرهنگي ميگويم که اگر براي فضاي فکري جوانان برنامه مفرحي درنظر نگيريم، رمانهاي خارجي جاي رمانهاي اصيل ايراني را خواهند گرفت.
وي کمبود داستاننويس را يک معضل فرهنگي در شهر شيراز دانست و عنوان کرد: داستاننويس مينويسد براي اينکه اثرش خوانده شود و اگر نمينويسد، بايد اين مشکل را در جاي ديگري بررسي کرد.
مدير داخلي نشر ارم شيراز از کمبود کتابخوان در استان فارس نيز گله کرد و گفت: کتابخوان در شهر شيراز خيلي کم شده، در حاليکه اين شهرستان از قديم مهد شعرخواني و رمان نويسي ايراني بوده است. از مردم اين شهر انتظار داريم که بيشتر از شهرستانهاي ديگر کتابخوان باشند.
رياضي افزود: کتابخواني بين نوجوانان و جوانان بسيار کم شده است و ما با تمام تلاشي که کردهايم، نتوانستهايم در اين زمينه نوآوري خاصي انجام دهيم.
وي ترويج کتابهاي الکترونيکي را راهي براي علاقهمند کردن دانشآموزان به کتابخواني نوين معرفي کرد و در عين حال گفت: اگر صدا و سيماي استان فارس قدم پيش بگذارد و برنامههاي جذابي را براي کتابخواني تهيه کند، به احتمال زياد شاهد تغيير ذائقه در نحوه کتابخواني خواهيم شد.
مدير داخلي نشر ارم شيراز توضيح داد: اكنون ما فقط در بين ناشران شيرازي براي فروش کتابهايمان از اينترنت استفاده ميکنيم و هنوز بخش کتابخواني الکترونيکي را فعال نکردهايم. با توجه به «تبلت»هاي کوچک که امروزه در بازار رواج پيدا کرده، اين امكان وجود دارد که بتوانيم از اين طريق نوجوانان و جوانان را به سمت مطالعه سوق دهيم.
نظر شما