نخستين همايش ملي پژوهشي «نگين پايتخت؛ كاخ گلستان» آبان ماه امسال برگزار ميشود. برپايي نمايشگاهي از نسخههاي خطي موجود در كاخ گلستان همراه با آثار پژوهشگران از برنامههاي جنبي اين نمايشگاه خواهد بود.-
اهميت و جايگاه كاخ موزه گلستان در هنر ايران، معماري (تزئينات وابسته، حفاظت ، مرمت و...)، معرفي و بررسي اشيا موزهاي، تاريخچه موزهها، موزهها و مخاطب و باغ ايراني كاخ گلستان برخي از محورهاي برگزاري اين همايش را تشكيل ميدهند و هر شركتكننده ميتواند حداكثر سه مقاله به اين همايش ارسال كند.
مسعود شريفي، مدير كاخ گلستان در اين باره گفت: مقالات رسيده به دبيرخانه نخستين همايش ملي پژوهشي «نگين پايتخت؛ كاخ گلستان» در دو بخش برگزيدگان و منتخبان، دستهبندي ميشوند و تمامي اين آثار در قالب كتاب مقالات همايش منتشر خواهند شد.
وي افزود: همچنين قرار است آثار رسيده به اين همايش به تدريج در برخي روزنامههاي سراسر كشور منتشر و در حاشيه همايش نيز نمايشگاهي از كتاب همايش و بريده جرايد نيز برپا شود. در اين نمايشگاه همچنين نسخههاي خطي و كتابهاي موجود در كاخ گلستان به همراه برخي پاياننامهها و مطالعات انجام شده با محوريت كاخ گلستان به نمايش درميآيند.
شريفي گفت: اسامي هيات علمي برگزار كننده اين همايش در هفته جاري اعلام خواهد شد.
وي همچنين از امكان بازديد رايگان دانشجوها و پژوهشگران از گنجينه آثار خطي موزه گلستان خبر داد و افزود: متقاضیان شرکت در نخستین همایش ملی پژوهشی «نگین پایتخت؛ كاخ گلستان» با هماهنگی قبلی ميتوانند به منابع تاریخی، موزهها و مجموعههای کاخ گلستان دسترسی داشته باشند.
آخرين مهلت ارسال مقالات به دبيرخانه همايش ملي پژوهشي «نگين پايتخت؛ كاخ گلستان» 20 مهر ماه سال جاري اعلام شده است.
جزييات بيشتر درباره محورهاي همايش و نحوه تنظيم و ارسال مقالات در نشاني اينترنتي http://www.golestanconf.ir قابل مشاهده است.
نظر شما