به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) دوازدهمين جلسه مشترک کمیتههای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران عصر روز گذشته(7 خردادماه) با حضور مسوولان كميتههاي مختلف انجمن از جمله مریم اسدی، مهدی علیپورحافظی، عباس رجبی، ملیحه درخوش، ابراهيم عمرانی، سمیه جولایی، مهسا پورحقانی و مجتبی اسدی در سالن جلسات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایران داک) برگزار شد.
علیپور حافظي در ابتداي اين نشست گزارشی درباره پیشرفت کار تعیین محورهای همایش، نحوه اجرا و افرادی که میتوانند برگزاري همایش ملی انجمن كمك كنند، ارايه كرد.
اين همايش قرار است با موضوع «هر كتابخانه؛ يك رصدخانه دانش» برگزار شود.
در ادامه اين نشست اسدي، مسوول كميته روابط عمومي انجمن درباره کارگروه وب سایت انجمن گزارشي را ارايه كرد و گفت: در جديدترين اقدام ما براي وبسايت انجمن بهزودي پرداخت الکترونیکی در سایت انجام ميگيرد و از اين طريق اعضا ميتوانند هزینه کارگاههاي آموزشي را به صورت آنلاين پرداخت كنند.
وي تاكيد كرد: همچنين در آینده نزدیک برخی از امکانات به سايت اضافه و مشكلات آن نيز رفع و اصلاح ميشوند.
همچنين در اين نشست برنامههای فصلی تابستان و پاییز انجمن كتابداري به موضوع «اقتصاد کتابخانهها» يافت. اين برنامهها در دو فصل بهار و تابستان شامل برگزاري يك كارگاه آموزشي، يك همايش و يك ميزگرد تخصصي با موضوع اقتصاد كتابخانهها خواهد بود.
عمراني در اين باره اضافه كرد: تلاش شده براي برگزاري اين برنامهها فهرستي از مقالات دانشگاه الزهرا برای تعیین استاداني که در حوزه بازاریابی پژوهش كردهاند تهيه و از ظرفيت اين افراد براي برگزاري برنامه استفاده شود.
عمرانی در ادامه سخنانش درباره همکاری با انجمن محیط زیست براي ايجاد کتابخانه سبز نيز سخناني را ارايه كرد و گفت: در هفته گذشته جلسهای با انجمن محیط زیست و شهرداری تشکیل و طي آن مقرر شد انجمن، طرحي با موضوع کتابخانه سبز تهیه کند تا در مراحل بعدي، عملياتي شود.
در بخش ديگري از اين نشست، درخوش درباره پایگاه هيات علمي استادان كتابداري توضيحاتي داد و افزود: فيلدهاي پیشنهادی براي راهاندازي اين بخش تا حد زیادی در سایت انجمن كتابداري و اطلاعرساني پیادهسازی شده است.
وي ادامه داد: در مرحله نخست اين طرح اسامی و ایمیل استادان كتابداري وارد سايت ميشود و سپس فراخوانی برای تکمیل اطلاعات اعلام خواهد شد تا سوابق كاري خود را وارد سايت كنند.
درخوش افزود: همچنین تلاش ميشود تا اطلاعات اعضای هیاتمدیره هم در مرحله اول توسط خود ایشان وارد سايت شود. در مرحله دوم اين طرح نيز به نحوه نمایش و بازیابی اطلاعات از پایگاه توجه ميشود.
اين كارشناس كتابداري در پايان اين را هم گفت كه با اجراي اين طرح و راهاندازي اين بخش، پايگاه اطلاعاتي كاملي از استادان رشته كتابداري در دسترس خواهد بود.
جلسات مشترک کمیتههای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی به صورت یک هفته در میان با حضور اعضای هیأتريیسه تشکیل میشود.
دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۴
نظر شما