به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از اشپیگل، رمان «مشخص» نهمین جلد از مجموعه «خانه شب» است که با ترجمه کریستینه بلوم در 539 صفحه در انتشارات فیشر منتشر شده و مکان دوم جدول پرفروش ها را در اختیار گرفته است. این رمان دنباله ماجراهای زویی ردبیرد قهرمان این داستان است که در این جلد به شدت تحت تاثیر مرگ مادرش قرار می گیرد.
«پی سی کاست» نویسنده آمریکایی متولد 1960 از سال 2005 کار نگارش سری رمانهای خون آشامی «خانه شب» را همراه با دخترش «کریستین کاست» آغاز کرد و همین سری داستانی شهرت را برای او به ارمغان آورد. قهرمان اصلی این داستان «زویی» 16 ساله نام دارد که ماجراهای مربوط به وی در یک مدرسه شبانه روزی موسوم به «خانه شب» در «تولسا» در اوکلاهما میگذرد. این نویسنده موفق آمریکایی 15 سال به عنوان معلم دبیرستان مشغول کار بود و پس از آن خود را کاملا وقف نوشتن کرد. وی اکنون همراه دخترش در اوکلاهما زندگی میکند. مجموعه «خانه شب» تا کنون میلیون ها هوادار در 40 کشور جهان پیدا کرده است.
دومین رمان تازه وارد که از مکان سی ام به مکان سوم آمده «میراث امپراتوری» است. این رمان که نوشته دونا لئون جنایی نویس صاحب نام آمریکایی است با ترجمه ومر اشمیتس در 316 صفحه در انتشارات دیوژنس منتشر شده و داستانی دیگر از مجموعه رمان های کمیسر برونتی است که طی آن یک ماجرای جنایی دیگر را پیش روی این کمیسر پلیس قرار می دهد. دونا لئون متولد 1942 در نیوجرسی است که از سال 1981 در ونیز زندگی می کند. او با معرفی کمیسر برونتی به دنیای داستان های جنایی در جهان به شهرت رسید.
سومین رمان جدید این هفته «سفر زیارتی باورنکردنی هارولد فرای» نوشته راشل جویس است که با ترجمه ماریا آندرآس در 378 صفحه در انتشارات کروگر منتشر شده و از مکان پانزدهم به مکان هشتم آمده است. او پیش از این 20 نمایشنامه رادیویی برای بی.بی.سی به رشته تحریر درآورده و این کتاب نخستین رمان این نویسنده انگلیسی است که در 30 کشور منتشر شده است.
هارولد فرای می خواهد فقط نامه ای را برای همکار سابقش کویین هنسی که در شرف مرگ است پست کند اما او صندوق پست را پشت سر می گذارد و بعد اداره پست را و بعد شهر را و بعد طی 87 روز مسافتی 1000 کیلومتری را با پای پیاده از جنوب انگلستان تا مرزهای اسکاتلند، جایی که کویین در آن بستری است طی می کند. سفری که هر روز آن شروع تازه ای دارد. برای کویین، برای همسرش مائورین و برای پسرش دیوید و برای خودش و حتی برای همه مخاطبان.
در هفته ای که گذشت صدر جدول همچنان در اختیار یوناس یوناسون و رمان «صد ساله ای که از پنجره صعود کرد و ناپدید شد» بود. در مکان های چهارم و پنجم رمان های ستایش پانم به قلم سوزانه کالینز به نام های «عشق خطرناک» و «خشم آتشین» جای داشتند ، مکان ششم در اختیار ژان لوک بانالک و رمان «اوضاع و احوال بریتانی» بود، مکان هفتم را رمان دیگر سوزانه کالینز با عنوان «ستایش پانم – بازی مرگبار» در اختیار داشت و در نهایت خانه های نهم و دهم را «خانه الفبا»ی جوسی آدلر اولسن و «در این گرما حداقل خنکی وجود ندارد» اثر دورا هلت در اختیار داشتند.
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۳
نظر شما