سه‌شنبه ۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۴

زیگفرید لنتس نویسنده 86 ساله آلمانی 50 سال پس از سفرش به آمریکا خاطراتش از اين سفر را در قالب کتاب «دفترچه خاطرات آمریکا 1962» منتشر می کند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از خبرگزاری آلمان، گونتر برگ مدیر انتشارات هوفمان و کمپ در این زمینه گفت: زمانی که زیگفرید لنتس به نیویورک رفت، جان اف کندی از برنامه شوروی سابق در مورد استقرار موشک در کوبا اطلاع یافت. از این رو مطالب دفترچه های خاطرات این نویسنده مشتمل بر موضوعاتی همچون کشمکش های غرب و شرق، بحران موشکی کوبا ، بحث بر سر بمب اتمی و دخالت نظامی آمریکا در ویتنام است.
 
زیگفرید لنتس در پاییز سال 1962 به آمریکا سفر کرد و سفرش در مجموع 44 روز طول کشید. او طی این مدت هر شب به نگارش اتفاقاتی که برایش رخ داد پرداخت که ماحصل آن همین دفترچه یاداشت است. این نویسنده همچون مارتین والسر، گونتر گراس، اینگبورگ باخمن و مارسل رایش رانیسکی یک میهمان برجسته بود که قرار بود به تهیه گزارش از کشور فاتح در جنگ بپردازد.
 
کتاب «دفترچه خاطرات آمریکا 1962» مشتمل بر 240 صفحه است که در تاریخ 4 اکتبر (13 مهر) در انتشارات هوفمان و کمپ در شهر هامبورگ منتشر می شود. 

زیگفرید لنتس در 17 مارس 1926 به عنوان فرزند یک کارمند گمرگ در «لیک ، پروس شرقی» متولد شد.پس از مرگ زودهنگام پدرش، مادر او «لیک» را ترک کرد و او را نزد مادربزرگش تنها گذاشت. وی در سال 1943 پس از دیپلم به خدمت سربازی فراخوانده و اندکی پیش پایان جنگ بود که به دست انگلیسی ها اسیر شد. او پس از آزادی در دانشگاه هامبورگ در رشته های فلسفه و زبان و ادبیات انگلیسی و علم ادبیات تحصیل کرد و پس از آن به روزنامه نگاری پرداخت.او ازسال 1951 به عنوان نویسنده آزاد در هامبورگ مشغول کار شد و به طور مرتب میهمان جلسات ادبی گروه 47 بود و از همان زمان همراه گونتر گراس به فعالیت برای حزب سوسیال دمکرات پرداخت. 

لنتس عضو افتخاری آکادمی آزاد هنر هامبورگ و از سال 2003 پروفسور افتخاری دانشگاه «هاینریش هاینه» شهر دوسلدورف است. در سال 2008 نسخه جدید سینمایی از داستان «کشتی آتش» این نویسنده که در سال 1965 به رشته تحریر درآمده ساخته شد که در آن «لنتس» شخصا به ایفای نقش پرداخته است.از جمله آثار این نویسنده مطرح می توان به رمان های «دوئل در سایه» 1953، «مردی در توفان» 1957، «ساعات آلمان» 1963، «موزه وطن» 1978، «فقدان» 1981 و داستان های «زیباترین جشن جهان» 1956، «پایان جنگ» 1984 ، «دقایق سکوت» 2008 و«نقاب» 2011 اشاره کرد. او همچنین تا کنون جوایز ادبی متعددی را کسب کرده که آخرین آن ها «نونینو پرایز» در سال 2010 بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها