سه‌شنبه ۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۹
توجه به خلاقیت و نوآوری در آثار چاپی ضروری است

مدیرعامل انجمن حمايت از توسعه صنعت چاپ، با اشاره به ضرورت به‌کارگیری خلاقیت در آثار ارسالی گفت: هیات داوران باید بیشترین امتیاز را به آثار و محصولاتی اختصاص دهند که به خلاقيت و نوآوري توجه بيشتري داشته‌اند، در این صورت چاپخانه‌داران نیز طرح‌هاي نو و کارهای خلاقانه ارایه می‌کنند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد خبري يازدهمين دوره مسابقات تخصصي جشنواره چاپ ايران، ميثم حشمت‌خواه اظهار كرد: با نگاهی کلی به وضعیت چاپ و بسته‌بندی کالاهای مختلف به این نتیجه می‌رسیم که هیچ نوآوری و خلاقیتی در کارها وجود ندارد و سبک کار به شیوه قدیمی و سنتی است. 

وی ادامه داد: اگر در ملاک‌ها و معیارهای داوری فاکتور نوآوري یک آیتم قابل استناد و معتبر باشد، فعالان این حوزه نیز برای فعالیت در زمینه ایده‌هاي نو و جذاب توجه بیشتری دارند. 

حشمت‌خواه با بیان ایـن‌که استانداردهاي بین‌المللی باید در کارها جدی گرفته شود، گفت: معتقدم ملاک‌های مسابقات باید در چارچوب این قالب‌‌ها باشد و داوران دقت کنند که آيا این استانداردها در ايران رعایت مي‌شود يا اين‌كه آثار چه درصد به استانداردها نزديك شده‌اند. 

وی افزود: يكي از پيشنهادهايم این است كه اگر يك بسته‌بندي مورد داوري قرار مي‌گيرد، از زوایای مختلف به آن نگاه شود، طراحي، توجه به ايده‌هاي نو و بكر از جمله موضوعاتی است که باید به این جشنواره افزوده شود. 

حشمت‌خواه با بیان این‌که داوری در دوره‌هاي گذشته چنگي به دل نمي‌زد، گفت: با وجود اين‌كه كارهای محدودی به دبیرخانه ارسال می‌شد، این جشنواره از اساس و بنیان نیازمند بازنگري كلي بود و آثار غيرچاپي معمولا از افراد مشخصي جمع‌آوري مي‌شد و بعد همان افراد گوي سبقت را مي‌بردند.

به گفته وی، با نگاهي به دوره‌هاي گذشته می‌بینیم برنده‌ها تقريبا هر سال تكرار مي‌شوند اما خوشبختانه این فهرست در دوره گذشته با تنوع بيشتری همراه شده و جنبه‌هاي مختلف آن وسعت پيدا كرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها