چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۳
آزادي جانمايه اصلی حكومت حضرت مهدي (عج) است

محمود حكيمي، نويسنده كتاب در دست انتشار «حضرت مهدي(عج) پيام‌آور مهرورزي و محبت» با بيان اين‌كه در اين كتاب بر ویژگی‌های حقیقی امام زمان تاکید دارد، گفت: در اين اثر کوشیده‌ام به نوجوانان و جوانان اين حقيقت را بياموزم كه آزادي جانمايه اصلی حكومت حضرت مهدي(عج) است؛ در زمان او استعدادها شكوفا مي‌شوند و فرزانگي، مهر و محبت و نوع‌دوستي گسترش مي‌يابد.-

حكيمي در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، زندگاني ائمه اطهار عليهم‌السلام را الگوي انسان‌دوستي و مهرورزي دانست و درباره اثر در دست انتشارش اظهار کرد: در كتاب «حضرت مهدي (عج) پيام‌آور مهرورزي و محبت» کوشیده‌ام به نوجوانان و جوانان اين حقيقت را بياموزم كه حضرت مهدي (عج) پيام‌آور محبت و پديد‌آورنده عدالت اجتماعي است و در واقع ادامه‌دهنده راه حضرت محمد (ص)، امام علي (ع) و ديگر امامان است.

وی افزود: در جامعه‌اي که با حضور حضرت مهدی(عج) و يارانش پدید می‌آید، «كينه‌توزي» زشت‌ترين انديشه است و پژوهش‌هاي من نشان مي‌دهد كه خودكامگي و استبداد عامل اصلي كينه‌توزي‌هاست و چون در حكومت امام دوازدهم شيعيان خودكامگي محكوم مي‌شود و آزادي جانمايه اصلی حكومت اوست، استعدادها شكوفا مي‌شود و فرزانگي، مهر و محبت و نوع‌دوستي گسترش مي‌يابد.

حکیمی درباره راهکارهای جلب جوانان و نوجوانان به مطالعه آثار داستانی دینی گفت: باید داستان‌ها را جذاب نوشت تا جوانان و نوجوانان به خواندن آن ترغیب شوند. در بیان داستان‌های دینی باید تا حد ممکن کوشید که از القای حس خشونت دوری کرد. من در ضمن تالیف کتابم گاهی به منابعی بر می‌خوردم که برخی جاعلان کوشیده بودند که حضرت مهدی(عج) را فردی خشن نشان دهند. فردی که در برخی از شهر‌ها به اعمال خشنوت‌آمیز دست می‌زند. از این رو تلاشم همواره این بوده که جوانان را با ویژگی‌های حقیقی امام زمان(عج) که همان مهرورزی و محبت است آشنا کنم.
 
وي افزود: در حدیثی از پیامبر (ص) آمده است که مهدی(‌عج) شبیه‌ترین مردم در نظام خلقت به من است و حضرت علي(ع) می‌فرمایند: اگر قائم ما قيام كند، كينه‌ها از سينه‌ها مي‌رود. بنابراین می‌بینیم که حضرت مهدي(عج) در واقع پيام‌آور محبت است و تمام تلاش او بر آن است كه انسان‌ها يكديگر را دوست داشته باشند و امام صادق(ع) درباره قائم آل محمد (ص) مي‌فرمايد: او داراي كمال موسي، شكوه عيسي و شكيبايي ايوب است.

این نویسنده و پژوهشگر حوزه دین و تاریخ درباره دلیل گرایشش به نگارش و تحقیق در حوزه امام زمان گفت: پس از آن‌كه در سال 1350 زندگاني رسول اكرم(ص) با متن انگليسي از من در مجله درس‌هايي از مكتب اسلام چاپ شد و استقبال فراواني را به دنبال داشت، تصميم گرفتم آثار بيشتري در اين زمينه براي جوانان بنويسيم و منتشر کنم. پژوهش‌های من بيشتر درباره زندگاني امام دوازدهم بود. در اين ميان، كتاب‌هاي شيخ صدوق «كمال‌الدين و اتمام‌النعمه» و «عيون الاخبار الرضا(ع)» را بارها خواندم. در كتاب كمال‌الدين مي‌خوانيم پيامبر اكرم(ص) فرمود: «سيرت و سنت قائم، سيرت و سنت من است. امام باقر (ع) نیز در کتاب «كمال‌الدين» فرموده‌اند: «چون قائم ما قيام كند، دستش را بر سر بندگان مي‌گذارد و عقول آن‌ها را متمركز مي‌سازد و اخلاقشان را به كمال مي‌رساند.»

وی درباره دیگر آثار تازه انتشارش گفت: «امام علي (ع) عدالت جاويد» کتاب تازه‌ای است که آن را انتشارات «سايه سخن» منتشر کرده. من در اين كتاب و دو كتاب ديگرم با نام‌های «علي(ع) انسان كامل» و «داستان‌هايي از زندگاني امام علي(ع) بيشتر از عدالت‌خواهي امير‌المؤمنين(ع) سخن گفته‌ام و در اين ميان خطبه‌ها و نامه‌های امام متقين در نهج‌البلاغه بالاترين دلايل اين ادعاست.

حکیمی در پایان آرزو کرد خوانندگان كتاب «مهدي (عج) پيام‌آور مهرورزي و محبت» بر اين حقيقت واقف شوند كه حضرت ولي‌عصر ادامه‌دهنده راه رسول اكرم (ص) و امام علي(ع) است.

محمود حکیمی، پيشكسوت ادبیات ديني تاكنون آثار بسياري درباره زندگي پيامبر اسلام (ص) و امام علي (ع) و ائمه اطهار(ع) نوشته است که «داستان‌هايي از زندگاني حضرت محمد(ص)»، «داستان‌هايي از زندگاني امام علي(ع)»، «داستان‌ها و فرازهايي از زندگاني امام حسين(ع)» و حضرت فاطمه زهرا(س) از جمله این آثارند.

كتاب «حضرت مهدي(عج) پيام‌آور مهرورزي و محبت» را نيز انتشارات قلم در آينده نزديك منتشر خواهد كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها