به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)،در اين ديدار که 21 تيرماه انجام شد،داورياردكاني رييس فرهنگستان علوم گفت: دكتر شريعتمداري از سر تكليف به تاليف و تدريس تعليم و تربيت نپرداخته، بلكه دغدغه آن را داشته است. ارج گذاشتن به اين شخصيت علمي، بهمنزله ارج نهادن به علم و دانش است. وي مهمترين آثار را در حوزه تعليم و تربيت تاليف كرده است كه سالها به عنوان كتاب درسي مورد توجه استادان و دانشجويان بودهاند.
سپس اعواني، شريعتمداري را شيخ موسس دانست و گفت: وي شاگردان بسياري در اين حوزه تربيت كرده است. وي در ادامه با استناد به سخن فارابي، تعليم و تربيت را همان حكمت نظري و عملي دانست.
حبيبي نيز در ادامه اين ديدار گفت: شخصيت آقاي شريعتمداري ابعاد گوناگوني دارد. نخست آنكه تعليم و تربيت را به شيوه امروزي در اختيار نسل جوان قرار داد. ديگر آنكه پيش از انقلاب در شمار مبارزان سياسي قرار داشت و در اين راه مرارتها كشيد.
استاد بازنشسته فلسفه اسلامي دانشگاه تهران افزود: شريعتمداري نخستين وزير علوم پس از انقلاب اسلامي بود كه از سوي امام راحل(ره) به عضويت ستاد انقلاب فرهنگي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي منصوب شد و در تدوين برنامه درسي دانشگاهها و تغيير نظام آموزش و پرورش سهم بزرگي داشت.
در پايان محمدحسين ساكت به عنوان دبير علمي ضمن ارج نهادن به خدمات علمي شريعتمداري، اعلام كرد كه موسسه خانه كتاب درصدد آمادهسازي كتابي در تجليل از مقام علمي استاد، زير نظر وي است. همچنين در مراسم جداگانه از ايشان قدردانی خواهد شد.
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۵
نظر شما