اسماعیل همتی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: موسسههاي حقوقي نشر در شهرستانها با رويكرد توليد محتوا، عامل تقویت استعدادهاي نويسندگي به شمار میآیند.
وی ادامه داد: تولید کتاب درشهرستانها با شیوه برپایی کارگاههای تولید محتوا ،مخاطب بزرگسال را از سنین کودکی با پرورش خلاقيت، آماده تولید کتابهای کاربردی میکند.
همتی با بیان اينكه وظیفه ناشران در ایران باید مطابق استانداردهای جهانی بازتعریف شود، افزود: ناشران به جای کارکردن به عنوان یک حقالعمل کار با سود اقتصادی، به فکر پرورش نویسنده باشند تا سرمایهگذاری دراز مدت فرهنگی و اجتماعی در جامعه انجام ميشود.
ناشر برگزیده سال 89 استان سمنان عنوان كرد: تعیین اهداف واقعی و بلندمدت برای ناشران شهرستانی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها، رسیدن به چشمانداز مشخص در حوزه چاپ و نشر کتاب در طول سال را هدفمند میکند.
همتی با بیان اینکه شناخت بازار فروش کتاب در شهرستانها و آگاهی از نیاز مخاطبان شهرستانی، نیازمند اقدام کارشناسی است، گفت: تولید کتابهای کاربردی با شناخت نیازهای روز مخاطبان شهرستانی امکانپذیر است تا ناشران با عمل به آنها، پاسخهای اجتماعی، علمی، بهداشتی و فرهنگی خوانندگان را برآورده کنند.
مدیر انتشارات «سمنگان» با بیان اینکه هر نوشتهاي قابليت تبديل شدن به كتاب را ندارد، عنوان کرد: با توجه به گستردگی صنعت چاپ هر مطلبی حتی بدون اعتبار علمی، ادبی، تخصصی و محتوایی به کتاب تبدیل میشود، اگر چه این مطالب فقط قابلیت انتشار در روزنامه، خبرگزاریها و مجلهها را داشته باشد.
جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۰
نظر شما