به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «مبانی، نظریهها، روشها و فنون راهنمایی و مشاوره» از 10 فصل تشکیل شده و در آنها به موضوعاتی چون کلیات، نظریهها، انواع و روشهای مشاوره و راهنمایی، مشاوره و راهنمایی در اسلام، زمانبندی جلسات مشاورهای، اختلالات و مشکلات رفتاری، فنون مشاورهای و همچنین هویت نوجوانان و الگوهای تربیتی پرداخته شده است.
خالقی یکی از مولفان کتاب، درباره مخاطبان این اثر گفت: متن کتاب به گونهای نوشته شده که خانوادهها، مشاوران، معلمان و استادان دانشگاه هم بتوانند آن را مطالعه کنند و راهکارهای آن را به کار بگیرند.
وی درباره ویژگیهای این اثر عنوان كرد: کتاب با زبانی ساده نوشته شده و در لابهلای متن و همراه با بیان نظریهها، راهکارهای اجرایی هم آمده است.
این پژوهشگر افزود: بخشی از این کتاب بر اساس پنج سال تحقیق در مدارس و دانشگاههای کشور نوشته شده است. در این پژوهش به بررسی در مدارس و دانشگاههای کشور پرداختیم و تلاش کردیم مشكلات دانشآموزان و دانشجویان در محیط آموزشی را شناسایی کنیم و راههایی را برای مقابله با این مشکلات به مسوولان و دستاندرکاران پیشنهاد دهیم.
این کارشناس ارشد مدیریت آموزشی درباره میزان تخصصی بودن مفاهیم کتاب گفت: در نگارش این اثر تلاش کردیم مفاهیم را ساده کنیم زیرا تخصصی شدن اثر سبب میشد برخی از مخاطبان خود را از دست بدهیم.
نویسنده کتاب «پزشک انساندوست؛ زندگینامه دکتر عبدالرحیم شیرازی» درباره آثار دیگری که آماده چاپ دارد گفت: روشها و فنون تدریس» و «طراحی، تولید و کاربرد مواد آموزشی در فرایند تدریس» دو اثری هستند که بخش بیشتر نگارش آنها به پایان رسیده است. دو کتاب دیگر هم درباره کارآفرینی و نقش پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد در بهبود شرایط کاری فارغالتحصیلان نوشتهام که این دو در مرحله ویراستاری قرار دارند.
کتاب «مبانی، نظریهها، روشها و فنون راهنمایی و مشاوره» اثر مشترک زینالعابدین خالقی و زهره یوسفزادگان در 313 صفحه و به بهای 6 هزار تومان از سوی انتشارات دانشگاه جهرم منتشر شده است.
سهشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۴
نظر شما