سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۰
آشنایی با 2200 منبع وهابیت‌شناسی در «کتابشناسی نقد وهابیت»

اباذر نصر اصفهانی، کتابشناس حوزه دین از پايان نگارش اثری با عنوان «کتابشناسی نقد وهابیت» خبر داد و گفت: این کتابشناسی با تکیه بر آرای مسلمانان شیعه و اهل سنت به نقد و مقابله با اعتقادات فرقه وهابیت می‌پردازد و نزدیک به 2200 منبع مطالعاتی را معرفی می‌کند.-

این محقق کتابشناس در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ‌با اشاره به این که انجام پژوهش‌های این کتابشناسی را به پايان رسانده و پیش‌بینی می‌کند کتابش در فصل پاییز سال جاری از سوی «پژوهشکده حج و زیارت» منتشر شود، عنوان کرد: در این کتابشناسی تمام آثار علمای شیعه و سنی در نقد تفکر وهابیت که از ابتدا تاکنون در ابعاد سیاسی، فرهنگی و پاسخ به شبهات در قالب کتاب و مقاله نوشته شده‌اند، معرفی می‌شوند.

نصر اصفهانی درباره کاربرد کتابشناسی‌ها و ضرورت مراجعه به این دسته از تولیدات مکتوب گفت: مراجعه و مطالعه کتابشناسی‌ها برای محققان هر حوزه‌ای اعم از دانشجویان، طلاب و دانشگاهیان ضرورت دارد و جست‌وجوی موضوعی پژوهش‌های انجام شده را تسهیل می‌کند. این آثار افزون بر نمایاندن کارهای تحقیقاتی انجام شده، آینده مسیر تحقیق را برای پژوهشگران روشن می‌کنند. همچنان که هر فردی تصمیم داشته باشد در حوزه وهابیت و نقد آن مطالعاتی داشته باشد، برای بررسی اقدامات شکل گرفته و منابع موجود مطالعه تحقیق یاد شده کفایت می‌کند.

وی درباره «کتابشناسی نقد وهابیت» اظهار کرد: این کتابشناسی در حوزه کتابشناسی‌های توصیفی جای می‌گیرد که داده‌های آن برحسب الفبای نام نویسندگان در دو بخش «آثار نویسندگان شیعی» و «آثار نویسندگان اهل سنت» گرد آمده‌اند.

نويسنده «كتابشناسي توصيفي حج و زيارت» در پایان یادآور شد: در بحث از وهابیت، گروهی از اهل سنت به‌شدت با افکار وهابیون مخالفند، کوشیدم از این جریان برای نقد وهابیت بهره‌برداری کنم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط