دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۵
نکوداشت مفاخر زنده از اولویت‌های انجمن آثار و مفاخر فرهنگی است

رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در آیین پاسداشت آيت‌الله سيدابوالفضل ميرمحمدی زرندی گفت: به دلیل این‌که جوانان در پی یافتن معیارهایی برای زندگی امروزند، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی معرفی مفاخر فرهنگی را که در قید حیات‌اند در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مراسم نکوداشت آيت‌الله سيد ابوالفضل ميرمحمدی زرندی شب گذشته (15مرداد) با حضور آيت‌الله استادی، ریيس شورای عالی حوزه علميه قم، علی لاريجانی، ریيس مجلس شورای اسلامی، سيد محمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، آيت‌الله محقق داماد، حجت‌الاسلام مهدوی‌راد و آيت‌الله ميرمحمدی زرندی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدجواد ادبی، در این مراسم اظهار کرد: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی که مهم‌ترین نهاد حاکمیتی پاسداشت جایگاه فرهنگی محسوب می‌شود، تصمیم گرفت تا مراسم بزرگداشت جایگاه علمی، فرهنگی، معنوی، تفسیری، انقلابی و قرآنی آیت‌الله سید ابوالفضل میرمحمدی زرندی را برگزار ‌کند. 

رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ادامه داد: حیات طیبه در زندگی اولیا و بزرگان دینی و در فضای زیستی همه مردم آن‌چنان است که معیارهای رفتاری بزرگان باید مدنظر قرار بگیرند. 

وی افزود: اگر با دیدی متفاوت و از سر تدبر بیشتر به زندگی آیت‌الله میرمحمدی زرندی بنگریم، متوجه می‌شویم که وی هم در فضای انقلاب اسلامی و تاثیرگذاری انقلاب اسلامی و هم در فضای جاری علوم قضایی و عدالت در جامعه و همچنین در یک دهه مدیریت به‌سامان در دانشکده الهیات دانشگاه تهران و نیم قرن فعالیت قرآنی در حوزه‌های علمیه نقش موثر داشته و از جمله شخصیت‌های برجسته محسوب می‌شود.

در ادامه اين جلسه آيت‌الله استادی، ریيس شورای عالی حوزه علميه قم اظهار کرد: آیت‌الله میرمحمدی زرندی علاوه بر فعاليت‌های علمی، در نظام اسلامی نيز مسووليت‌هايی داشته و در همه حوزه‌ها، فعاليت‌ها و مسووليت‌های خود را با نشاط و به خوبی انجام داده است.

وی افزود: آرامش روحی، اعتدال در امور مختلف علمی و سياسی، زيستن در ميان مردم، هم‌درسان و همراهان خوب، نگاشتن آثار علمی ارزشمند ميرمحمدی زرندی از جمله ويژگی‌های شخصيتی و زندگی وی به شمار می‌آیند.

آيت‌الله محقق داماد از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی اظهار کرد: به جلسه تكريمی آمده‌ایم كه فارغ‌التحصيل حوزه علميه قم و به عنوان يكی از سه حوزه‌ای است كه در آن‌ها مكتب اجتهادی شكل گرفته است. 

وی عنوان کرد: از جمله ویژگی‌های بارز ميرمحمدی زرندی به عنوان مجتهد مكتب قم، بازگشت و توجه جدی به قرآن و تفسير قرآن است. 

محقق داماد با اشاره به معرفی اسلوب اجتهادی قم از سوی ميرمحمدی زرندی در يكی از آثار خود، گفت: وی در نيم صفحه به خوبی اين روش را معرفی كرده و گفته‌ كه استادان با برحذر داشتن شاگردان از تقليد از استادان پيشين، ذهن شاگردان را نقاد تربيت می‌کردند.

آیت‌الله میرمحمدی زرندی در پایان مراسم از دست‌اندرکاران برگزاری این نکوداشت و تمامی استادان و صاحب‌نظرانی که به تمجید وی پرداختند، سپاسگزاری کرد. وی در پاسخ به سوال کسانی که می‌گویند در احادیث و روایات متعددی بر نزول قرآن کریم در ماه مبارک رمضان اشاره شده است و از طرفی در برخی دیگر از احادیث به وحی تدریجی آن در حدود 23 سال بر پیامبر اکرم(ص) گفت: به اعتقاد من قرآن در نزول آسمانی به صورت یکجا وحی شده است اما در زمین و در فضای مادی به مدت 23 سال از طریق جبرئیل به پیامبر اکرم(ص) نازل شده و این دو مورد هیچ تضادی با یکدیگر ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط