وي شخصيت اصلي داستان را زني 40 ساله معرفی كرد و گفت: شخصيت اصلي بر اساس يك اتفاق به قطعه شهداي بهشتزهرا ميرود و با مرور خاطرات سالهاي جنگ تحميلي عراق عليه ايران داستان را از زمان حال به گذشته پيوند ميدهد.
حسيني ادامه داد: در اين كتاب مسايل اجتماعي و فرهنگي دهه 1360 در كنار اعتقاد رزمندگان براي حضور در جبهه در مقابل خانوادهها و همسراني كه راضي به حضور آنان در جبهه نبودند به تصوير كشيده ميشود.
وي درباره انتخاب عنوان «نامه سفيد» براي كتابش گفت: «نامه سفيد» به آخرين نامه نامزد شخصيت اصلي داستان اشاره دارد كه پس از قطع رابطه او با همسر آینده نوشته شده است. این كتاب در 120 صفحه نوشته شده و آن را براي چاپ به انتشارات سروش سپردهام.
حسيني درباره انتخاب يك زن به عنوان شخصيت اصلي داستانش افزود: در بيشتر داستانهاي هشت سال دفاعمقدس مسايل جبهه و زندگي رزمندگان در اولويت است و كمتر به مسايل پشت صحنه پرداخته ميشود اما من بيشتر به مسايل خانوادگي دقت دارم و بعد اجتماعي را در پرداخت به مسايل قويتر ميدانم به همين دليل براي به تصوير كشيدن تفكر و اعتقادات مختلف در دوره جنگ «نامه سفيد» را با منظر زندگي يك زن به تصوير كشيدم.
وي ادامه داد: براي نگارش داستان بلند دفاعمقدس زمينههاي بيشتري وجود دارد زيرا بيشتر نويسندگان اين حوزه رزمندگانياند كه حوادث آن دوره را از نزديك لمس كردهاند. البته در زمينه داستان بلند انقلاب هم بعد از برپايي جشنواره داستان انقلاب حركتهاي خوبي انجام شده است.
نظر شما