محقق و کتابشناس حوزه علوم انسانی با اشاره به این که نگارش دهمین جلد از «کتابشناسی امیرالمومنین علی(ع)» را به تازگی به پایان رسانده است، آن را مطلع طرح جامع کتابشناسی و مآخذشناسی پیامبر(ص) و اهلبیت دانست.-
وی محققان و نویسندگان را مخاطبان اصلی این اثر مرجع دانست و یادآور شد: برای نگارش این کتابشناسی الفبایی، حدود پنج سال زمان صرف کردهام، اما متاسفانه برای نشر آن بانی و ناشری را نیافتهام و همچنان در انتظار حمایت و مساعدت سازمان یا موسسهای مرتبط در این حوزه هستم تا بتوانم با نشر این کتابشناسی مراحل بعدی طرح جامع کتابشناسی و مآخذشناسی پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) را که در نظر دارم در 50 جلد تالیف و منتشر کنم، فراهم شود.
حبیبی با اشاره به دشواریهای تدوین کتابشناسیها عنوان کرد: از آنجایی که تولید این دسته از مکتوبات مرجع با بسیج نیروهایی برای بررسی کامل تمامی کتابخانهها و مراکز کل ایران در راستای یافتن مکتوبات مرتبط و ثبت اطلاعات آنها همراه است، فرایندی نیازمند زمان و هزینهبر به شمار میآید. کسب اطلاعات تمامی مکتوبات موجود مستلزم سفرهای مکرر به تمامی استانها و شهرستانها و ثبت اطلاعات کتابخانهای آثار است.
این کتابشناس حوزه علوم انسانی درباره کتابشناسی امیرالمومنین علی(ع) که از آن به عنوان حسن مطلع طرح جامع خود تعبیر کرده است، گفت: تصمیم دارم در کتابشناسی و ماخذشناسی جامع پیامبر و اهلبیت به معرفی 150 هزا عنوان از منابع و مآخذ اعم از کتاب، پایاننامه و مقاله در بیش از 50 جلد بپردازم. این مجموعه 10 جلدی حسن آغاز این طرح بزرگ به شمار میآید که بیش از 32 هزار منبع و ماخذ مکتوب درباره سیره علمی و عملی حضرتعلی(ع)، کتاب ارزشمند نهجالبلاغه و موضوع مهم غدیر را معرفی میکند.
نظر شما