دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۷
اهدای تقریظ رهبر انقلاب اسلامی به نویسنده كتاب «پایی كه جا ماند»

مراسم اهدای تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر كتاب «پایی كه جا ماند» به نویسنده این اثر، سیدناصر حسینی‌پور و تجلیل از مقام خانواده او با حضور برخی مسوولان كشوری و نماینده رهبر معظم انقلاب و دست اندركاران انتشار كتاب برگزار شد._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ‌ و نشر‌ آثار حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، مراسم اهدای تقریظ رهبر انقلاب به نویسنده كتاب «پایی كه جا ماند» به مناسبت انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر این كتاب و نیز تجلیل از مقام خانواده حسینی‌پور، امروز (13 شهریور 91) با حضور برخی مسوولان كشوری و نماینده رهبر معظم انقلاب و دست اندركاران انتشار این كتاب برگزار شد و حجت‌الاسلام رحیمیان، نماینده رهبر انقلاب در بنیاد شهید و جانبازان و آزادگان متن تقریظ را به نویسنده كتاب اهدا كرد.

در متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «پایی که جا ماند» آمده است:
«بسمه تعالی
تاکنون هیچ کتابی نخوانده و هیچ سخنی نشنیده‌ام که صحنه‌های اسارت مردان ما در چنگال نامردمان بعثی عراق را، آنچنان که در این کتاب است به تصویر کشیده باشد. این یک روایت استثنایی از حوادث تکان دهنده‌ای است که از سویی صبر و پایداری و عظمت روحی جوانمردان ما را، و از سویی دیگر پستی و خباثت و قساوت نظامیان و گماشتگان صدام را، جزء به جزء و کلمه به کلمه در برابر چشم و دل خواننده می گذارد و او را مبهوت می کند... احساس خواننده، از یک سو: شگفتی و تحسین و احساس عزت است، و از سوی دیگر: غم و خشم و نفرت. 2/6/91» 

در مراسم اهدای تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر كتاب «پایی كه جا ماند» به نویسنده این اثر، سرلشکر رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، حجت‌الاسلام محمد حسن ابوترابی‌فرد و مجتبی رحماندوست، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام علی شیرازی، نماینده ولی فقیه در سپاه قدس، محسن مومنی، رییس حوزه هنری، علیرضا مختارپور، تدوین کننده کتاب «معارف انقلاب»، همسر و فرزند نویسنده کتاب «پایی كه جا ماند» نیز حضور داشتند.

در بخشي از معرفي اين كتاب در پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ‌ و نشر‌ آثار رهبر معظم انقلاب آمده است: «پایی كه جا ماند» به شرح بسیاری از اعمال و رفتار اسرا و نظامیان عراقی پرداخته و زوایای بسیاری را از زندگی اسرا در كمپ‌های عراقی روایت كرده است. 

این امر موجب شده كه راوی به موضوعات متنوع و گوناگونی از زندگی اسرا در كتاب اشاره كند؛ گذران اوقات فراغت، عزاداری، آموزش و تدریس، آدم‌فروشی و ... یادداشت‌های اولیه كتاب بسیار طولانی و با جزییات فراوان نقل شده‌اند و در ادامه كوتاه و كوتاه‌تر‌ می‌شوند. 

یكی دیگر از ویژگی‌های  كتاب، آشنایی خواننده با حال و هوای اسیران ایرانی در مناسبت‌های ویژه مانند پذیرش قطعنامه، رحلت امام (ره)، اعیاد و مناسبت‌های ملی و مذهبی و جو حاكم بر اسراست.

سید ناصر حسینی‌پور كتاب «پایی كه جا ماند» را به ولید فرحان، شكنجه‌گری كه از هیچ فرصتی برای آزار و اذیت او غافل نمی‌ماند تقدیم كرده است. شكنجه‌گری كه او را مجبور به دویدن بر روی یك پا می‌كند، او را مجبور به ساعت‌ها خیره شدن به آفتاب می‌كند و برای بیرون كشیدن اطلاعات از [ذهن] ناصر با كابل به جان او می‌افتد. 

اين كتاب تشكیل شده است از 15 فصل با عناوین: جزیره‌ مجنون: جاده‌ خندق، جزیره‌ مجنون: پد خندق، المیمونه: سپاه چهارم عراق، دژبان مركز بغداد، زندان الرشید: بیمارستان الرشید بغداد - دژبان مركز بغداد، زندان الرشید تكریت، كمپ ملحق تكریت، اردوگاه 16 تكریت، بیمارستان القادسیه تكریت، كمپ ملحق تكریت، اردوگاه 16 حبانیه، بیمارستان 17 تموز، اردوگاه 13 رمادیه، ایران، تولدی دوباره. همچنین در پایان كتاب بخشی را به اسناد و عكس‌ها اختصاص داده‌اند.»

کتاب «پایي كه جا ماند» در قطع رقعي و 768 صفحه از سوی انتشارات سوره مهر 21‌ بار تجديد چاپ شده است. از اين اثر تاكنون بیش از 50‌ هزار نسخه روانه بازار نشر شده است و به زودي چاپ بيست‌و‌دوم آن به بازار كتاب مي‌آيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط