چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۸
فعالیت‌های صدا و سیما براي معرفي نمایشگاه كتاب گیلان

مدیرکل صدا و سیمای استان گیلان در حاشیه هشتمین نمایشگاه کتاب این استان، گفت: قرار است در جریان برگزاری این نمایشگاه مسابقات کتابخوانی در بخش‌های مختلف رادیو برگزار شود. مصاحبه با مسوولان و تهیه گزارش از ناشران و مولفان و مردم توسط همه واحدهای صدا و سیما و خبر از ديگر فعاليت‌ها خواهد بود.-

محسن نصرپور در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره ضرورت برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در مراکز استان‌ها، اظهار کرد: نمایشگاه کتاب اقدام ارزشمندی برای تامین نیاز مردم به کتاب است، زیرا همه مردمی که در شهرهای مختلف کشور زندگی می‌کنند، امکان حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را که سالانه برگزار می‌شود، ندارند.

وی افزود: حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از نمایشگاه در قالب ارایه بن کارت و تخفیف ویژه و امکان دسترسی آسان و مساعدت‌های دستگاه‌های متولی و اجرایی استانی موجب می‌شود که افراد زیادی برای بازدید نمایشگاه تشویق شوند.

نصرپور درباره راهکارهای تاثیرگذاری بیشتر این نمایشگاه‌ها، یادآور شد: یکی از ملزومات اصلی این نمایشگاه، برپایی آن در زمان مناسب است تا بازدیدکنندگان بتوانند از نمایشگاه بیشترین بهره را ببرند. همچنین باید از ناشران مطرح کشور برای حضور در این نمایشگاه دعوت شود تا مخاطبان به حضور در نمایشگاه تشویق شوند.

به گفته وی، شناسایی و ارزیابی نیازهای استان بر اساس حضور دانشگاه‌ها و رشته‌های تحصیلی، فراهم کردن تسهیلات برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان و دانشجویان و تدارک برنامه‌های جنبی مانند دیدار چهره به چهره با نویسندگان، شاعران و اصحاب قلم و همچنین گفت‌وگو با آن‌ها، بر نسل جوان تأثیرگذار است و آن‌ها را به سوی کتاب و کتابخوانی سوق می‌دهد.

وی یادآور شد: رسانه ملی نیز تلاش دارد تا به منویات و دستورات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشاند و عزت‌الله ضرغامی، رییس سازمان صدا و سیما نیز نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی را به همه شبکه‌های استانی سفارش کرده است.

نصرپور افزود: یکی از راه‌های رسیدن به آگاهی، نهاینه شدن فرهنگ کتاب و کتابخوانی است و صدا و سیمای مرکز گیلان نیز با تولید، ساخت و پخش برنامه‌های مختلف تلاش دارد این فرهنگ را فراگیر کند تا کتاب به سبد کالای هر خانواده گیلانی وارد شود.

وی با اشاره به تلاش‌های این نهاد برای ترویج کتابخوانی گفت: در برنامه‌های «صبح بخیر گیلان» و «شبانگاهی» از نویسندگان و صاحبان تالیف دعوت می‌شود. همچنین در برنامه «رنگین کمان» که ویژه کودکان و نوجوانان است، به صورت ویژه بخش کتابخوانی و معرفی کتاب را داریم. برنامه «شجره طیبه» نیز به معرفی کتاب‌های دفاع مقدس و مذهبی می‌پردازد و برنامه «دور نزدیک» که ویژه جوانان است، نویسندگان جوان را معرفی می‌‌کند تا جوان‌ها به کتاب و کتابخوانی تشویق شوند.

مدیرکل صدا و سیمای استان گیلان درباره برنامه‌های رادیویی مرتبط با حوزه کتاب، اظهار کرد: در رادیو نیز میان‌برنامه‌ای به مدت پنج دقیقه را به صورت روزانه به معرفی کتاب اختصاص داده‌ایم و در برنامه «گل‌های زندگی» که ویژه کودکان است، بخش معرفی کتاب را داریم. همچنین در برنامه «مجله علمی» به معرفی کتاب‌های موفق علمی و پژوهشی می‌پردازیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط