نوزدهمین نمایشگاه چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته افتتاح شد
اسماعیلی: نمایشگاه چاپ فرصتی برای توجه به زوایای پیچیده صنعت چاپ است
نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران افتتاح شد. علی اسماعیلی، سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه گفت: این نمایشگاه فرصتی کمنظیر برای توجه همهجانبه زوایای پیچیده صنعت چاپ محسوب میشود.-
علی اسماعیلی، سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین افتتاحیه اظهار کرد: در مدتی که حوزه سرپرستی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده گرفتهام، همواره توسط جمعی از همکاران در تلاش بودیم که زمینههای پیوند این وزارتخانه با وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین مجلس شورای اسلامی را فراهم کنیم.
وی در ادامه سخنانش گفت: خوشبختانه در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته شاهد این پیوند هستیم. با این اتفاق خوب میتوان به رفع بسیاری از مشکلات صنعت چاپ ایران امیدوار بود.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: اکنون در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه شورا شکل گرفتهاند. عناوین این شوراها عبارتاند از شورای سیاستگذاری صنعت چاپ، شورای سیاستگذاری نشر و شورای بعدی ترکیبی از این دو شوراست. امیدوارم ارتباط این شوراها با وزارت صنعت، معدن و تجارت و انعقاد تفاهمنامه مشترک همراه با حمایتهای دولت و مجلس شورای اسلامی مشکلات و مسایل صنعت چاپ برطرف شوند.
اسماعیلی تقارن نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته را با سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را اتفاقی مبارک دانست و اظهار کرد: برپایی منظم و سالانه این نمایشگاه با حضور کارشناسان صنعت چاپ و تقویت جنبه بینالمللی آن از ضرورتها و اهداف اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی عنوان کرد: انتشار بیش از 69 هزار عنوان کتاب در سال بیانگر نقش مهم صنعت چاپ در ترویج فرهنگ نشر مکتوب است. علاوه بر آن، صنعت چاپ در بخش نشریات، روزنامهها و تابلوهای تبلیغاتی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. گردش سرمایه جهانی 800 میلیارد دلاری این صنعت نشاندهنده نقش برجسته آن در توسعه همه جانبه کشور است.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: انعطافپذیری در تولید، ارتقای استانداردهای چاپ و همچنین ارتقای فناوریهای چاپ و چاپ دیجیتال میتوانند انگیزه تولیدکنندگان بازار برای استفاده از صنعت چاپ را افزایش دهند.
اسماعیلی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکیل شورای سیاستگذاری صنعت چاپ میکوشد تا به امر آموزش به عنوان رکن اساسی در صنعت چاپ توجه جدی کند. راهاندازی دانشکده چاپ و ایجاد شهرکهای چاپی از دیگر اقدامهای این وزارتخانه در حوزه صنعت چاپ محسوب میشوند.
وی در پایان گفت: از سیاستگذاران، برنامهریزان و مدیران اجرایی صنعت چاپ انتظار داریم تا به جایگاه فراتر برای چاپ با هدف عبور از موانع صادرات و رقابت بیشتر در این حوزه، توجه ویژه داشته باشند.
در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته 360 شرکت داخلی و 43 شرکت خارجی از 9 کشور جهان به ارایه جدیدترین محصولات خود در حوزه چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته میپردازند.
گزارش تکمیلی این مراسم متعاقبا در «ایبنا» منتشر خواهد شد.
نظر شما