ابراهیم ملایی با اعلام این خبر به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: تاكنون هفت هزار و 241 عنوان سفارش داده شده كه تاکنون سه هزار و 783 عنوان کتاب در خواستی دريافت شده است.
وی با بیان اينكه مسوولان كتابخانهها از ابتداي اجرای مرحله جديد طرح «كتاب من» شروع به درخواست كتاب برای متقاضیان کردهاند، افزود: بر مبناي اين طرح، چرخه تامين كتابهاي كتابخانههاي عمومي مبتني بر درخواست اعضا و مراجعان شکل میگیرد.
ملایی ادامه داد: بیشتر استقبال کنندگان این طرح در خمینیشهر را جوانان و دانشجویان تشکیل میدهند.
به گفته وی، این طرح برای انجام و تداوم فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی و تحقیقاتی کتابخوانها مفید است و در اجرای آن، سقف درخواستها با توجه به مدرک تحصیلی افراد تنظیم شده است، یعنی کسانی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و پایینترند، هر سال میتوانند چهار بار و دارندگان مدارک کارشناسی ارشد و دکترا به ترتیب میتوانند شش و هشت بار در سال درخواست کتاب را رایه دهند.
ملایی در بخش دیگر سخنان خود از افزایش رشد اعضای کتابخانههای عمومی این شهر خبر داد و گفت: اکنون 22 هزار و 327 نفر در کتابخانههای خمینیشهر عضویت دارند.
وی ادامه داد: تا سال 88، حدود سه هزار و 200 نفر عضو کتابخانهها بودند که این رقم طی چهار سال به 18 هزار و 800 نفر افزایش یافته است.
ملایی در بخش دیگر سخنان خود از راهاندازی بخش کودک و نوجوان در کتابخانههای خمینیشهر نیز خبر داد و یادآور شد: بخش كودك در کتابخانههای الغدیر، امام صادق (ع) اندان، امام صادق (ع) جویآباد، علیبن ابیطالب (ع)، کوثر آدریان، امام محمدباقر (ع) دستگرد، فرهنگسرای درچه، دانش درچه، فرهنگ و اندیشه درچه، امام صادق (ع) دینان، بعثت و ولی عصر (عج) راهاندازی شدهاند.
وی با بیان اينكه راهاندازی بخش مجزاي كودك، يكي از راهكارهاي مناسب براي توسعه فرهنگ مطالعه است، افزود: زيباسازي و استاندارد ساختن تجهيزات كتابخانه ميتواند كودكان زيادي را به بخش كودك و نوجوان جذب كند.
ملایي با اشاره به طبقهبندي سني كتابهای كودك و نوجوان براساس آييننامه ابلاغي جديد عنوان كرد: بخش كودك و نوجوان داراي فضايي جداگانه و برچسب ويژه طبقهبندي سني براي كتابهاي اين گروه سني است و مزيت اين طبقهبندي، راهنمايي آسانتر مراجعه كننده و تسهيل كار كتابداران است.
یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۸
نظر شما