مدیرمسوول نشر «دانشجو» استان همدان گفت: در شرایط کنونی بازار کاغذ و خدمات نشر نمیتوانیم هر کتابی را منتشر کنیم.-
وی ادامه داد: سال گذشته یک عنوان کتاب را با 15 میلیون ريال روانه بازار کتاب میکردیم اما امسال کتابی را با همان تعداد صفحات را بايد با هزینهای حدود 40 میلیون ريال منتشر کنیم. بنابراین، کتابهایی را که از استقبال آنها مطمئنیم، روانه بازار کتاب میکنیم.
مدیرمسوول نشر «دانشجو»بیان کرد: اکنون در این نشر به چاپ مجدد کتابها با شمارگان کم و به ویژه کتابهای درسی مشغولیم.
وی با اشاره به ضرورت مقابله با بحران صنعت نشر گفت: اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار یارانههای بن خرید کتاب را به یارانههای کاغذ ناشران تخصیص دهد، عموم میتوانند از یارانه کاغذ سود ببرند، زیرا بنهای خرید کتاب به شکلهای گوناگون به دست برخی میرسد و در این میان نیز راههای متفرقه زیادی وجود دارد که اساسا بن به دست مصرفکننده نرسد.
ناشر همدانی با بیان اینکه اگر «مدیریت بر کنترل قیمت» در بازار نشر وجود داشته باشد، شاید برخی مخاطبان کتاب به خرید کتاب توجه کنند، در حالی که اکنون ناشران کتابها را بر اساس سلیقه قیمتگذاری میکنند، عنوان کرد: اگر ناشر کتابی را امسال به فروش نرساند، سال آینده با نصب برچسب افزایش بهای کاغذ، کتاب را آماده فروش میکند.
ملکمحمدی درباره تولید کتاب الکترونیک (e-book) اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی در حوزه نشر درصدد تعطیل کردن فعالیت نشر «دانشجو» هستم و فرصتی هم برای تولید کتابهای الکترونیک فراهم نیست.
وی افزود: اگر سرقفلی مغازه فروش آثار نشر «دانشجو» را به فروش برسانم، هزینههای جاری نشر و صرف وقت را بکاهم و پول حاصل از فروش مغازه را در بانک بگذارم، سودی بیشتری نسبت به کار کردن در حوزه چاپ کتاب به دست خواهم آورد!
نظر شما