عظيمي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، در اينباره اظهار كرد: تا كنون درخواستي از جانب انجمنهاي اديان رسمي كشور براي همكاري با كتابخانه ملي دریافت نکردهایم اما در صورت اعلام نياز آنان، آماده همهگونه همکاری هستيم.
وي درباره سرانه مطالعه اقليتهاي مذهبي اظهار كرد: اطلاعات دقيقي در اين زمينه وجود ندارد و پژوهش علمي در اين حوزه بسيار كم است زيرا تعداد دقيق مراجعهكنندههاي اقليتهاي مذهبي را نميدانيم.
معاون رییس كتابخانه ملي درباره تعداد كتابهاي اديان و مذاهب رسمي كشور در كتابخانه ملي عنوان كرد: اكنون هزار و جلد724 كتاب در بخش مسيحيت، هزار و 639 اثر در بخش يهوديت، 755 نسخه درباره زرتشت، 256 اثر با موضوع بوداييسم، شامل تاليف و ترجمه در اين كتابخانه وجود دارد.
عظيمي درباره ناشران كتابهاي اقليتهاي مذهبي در ايران گفت: انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب اسلامي تهران از سال 87 تا كنون 71 عنوان كتاب در بخش فرقههاي مذاهب اسلامي منتشر كرده است كه شامل مسيحيت، بودایيسم و اديان زنده شرق میشود.
وي همچنين با اشاره به انتشارات مركز مطالعات و تحقيقات اديان و مذاهب شهر قم اظهار كرد: از سال 77 تا كنون 60 عنوان كتاب در حوزه فرقههاي مذاهب اسلامي چون مسيحيت، يهوديت، بوداييسم و حتي اديان رايج كشورهاي چين و ژاپن از سوي اين انتشارات چاپ شده است.
عظیمي اظهار كرد: انتشارات انجمن كليميان از سال 68 تا كنون 11 عنوان كتاب درباره مسيحيت و همچنين انتشارات انجمن و كنكاش موبدان از سال 62 تا كنون چهار عنوان اثر مكتوب با محوريت زرتشت را منتشر كرده است.
سهشنبه ۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۷
نظر شما