وزیر ارشاد در مراسم اختتامیه جشنواره بینالمللی حضرت خدیجه(س):
اهالی قلم و هنر درباره حضرت خدیجه(س) دست به تولیدات بیشتر بزنند
آیین پایانی نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» امروز (سوم بهمن) با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. حسینی در این مراسم ضمن رونمایی از دو کتاب با موضوع حضرت خدیجه(س) گفت: از همه هنرمندان، شاعران و نویسندگان میخواهم درباره حضرت خدیجه(س) آثار بهتر و بیشتری را ارایه کنند.-
سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم از افرادی که در سه بخش پیامک، شعر و مقاله نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» شرکت کردهاند، تشکر و اظهار کرد: در سطح جهان شاهد هجمههای بیشماری از سوی دشمنان اسلام نسبت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) و قرآن کریم هستیم. بهیقین مسلمانان باید در مقابل این هجمهها بایستند و از شخصیت والای نبی اکرم(ص) حمایت کنند.
وی ادامه داد: بسیاری از اندیشمندان، صاحبنظران و نویسندگان اذعان دارند که حضرت خدیجه(س) نخستین زن مسلمانی بود که به پیامبر اکرم(ص) ایمان قلبی آورد. جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» نخستین گام در راستای گرامیداشت این مقام شاخص به شمار میآید که امیدوارم در آینده فعالیتهای بیشتری در این حوزه صورت بگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: هر شخصیتی که بخواهد در جامعه نقشآفرین باشد، به پشتوانه اقتصادی و سیاسی نیازمند است. همه معتقدند که حضرت خدیجه(س) پشتوانه اقتصادی و حضرت ابوطالب پشتوانه سیاسی پیامبر اکرم(ص) بودند. البته درباره حضرت ابوطالب حرکتها و فعالیتهای فرهنگی کمی انجام گرفته است که امیدوارم با برگزاری برنامهها و جشنوارههای متعدد با محوریت این شخصیت والا، حق ابوطالب نیز به درستی بهجا آورده شود. انتظار داریم که در این حوزه آثار مکتوب، هنری و سینمایی ارزشمندی نیز تولید شوند.
حسینی در ادامه سخنانش با اشاره به برخی کمالات حضرت خدیجه(س) اظهار کرد: نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» نخستین گام در معرفی شخصیت والای حضرت خدیجه(س) به عنوان فردی تاثیرگذار در جهان اسلام محسوب میشود.
عفت شریعتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی با اشاره به اهانتهای اخیر دشمنان اسلام به پیامبر اکرم(ص) و قرآن کریم گفت: در چنین شرایطی، تنویر افکار عمومی از مهمترین رسالتها برای آشنایی با قرآن کریم و احکام الهی به شمار میآید.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان با بیان اینکه برپایی نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» پاسخی برای اهانتکنندگان به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) و قرآن کریم است، گفت: امروز باید همگان با قلم، بیان و قدمهای موثر خود، برای دفاع از کیان حق و حقیقت بپاخیزند.
شریعتی در پایان با بیان اینکه باید در جامعه جهانی بهویژه در ایران اسلامی زمینه برای ورود بشریت به عرصه تکامل فراهم شود، گفت: تبیین الگوهای رفتاری نخستین زن مسلمان حامی رسالت برای نسل جوان، ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی زنان در عرصه اجتماع و خانواده و تبیین بینش حجاب و عفاف از منظر زنان برتر جهان اسلام حضرت خدیجه(س) از اهداف برپایی نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» به شمار می آیند.
سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم از دو کتاب با موضوع حضرت خدیجه(س) رونمایی کرد. کتاب نخست با تلاش و همت امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است که مجموع آثار برگزیده نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» را دربردارد.
دومین اثر نیز که محصول نخستین جشنواره بینالمللی «بانوی فضیلت، حامی رسالت، حضرت خدیجه(س)» به شمار میآید، با محوریت کتابشناسی حضرت خدیجه(س) به نگارش درآمده است.
در ادامه مراسم، با اهدای لوح تقدیر از برگزیدگان این جشنواره قدردانی شد. «حضرت خدیجه(س)، بانوی تمام دورانها» عنوان مقاله برگزیده این دوره از جشنواره است که به قلم فاطمه علائیرحمانی و سیده سمبه رضویخواه تالیف شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس نمایشگاه عفاف و حجاب و همچنین نمایشگاه کتاب و احادیث با موضوع حضرت خدیجه(س) و عکس محفل انس با قرآن مستقر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را افتتاح کرد.
نظر شما