یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۴
نمايش یادگاری‌های رابرت فراست در پنجاهمین سال درگذشتش

مجموعه‌ای از نامه‌ها، نوارهای صدا، عکس‌ها و نیز آثار به جای مانده از یک رابطه دوستی 24 ساله بین رابرت فراست شاعرسرشناس آمریکایی و دوست وی که خاخامی یهودی بود، به مناسبت پنجاهمین سالگرد درگذشت فراست، در معرض دید عموم قرار گرفت.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از نیویورک تایمز، این مجموعه که از پنجشنبه در دانشگاه بوفالو در معرض دید عموم قرار گرفته، امکانی مناسب برای تمرکز بر باورهای مذهبی رابرت فراست را فراهم آورده است. 

این نویسنده که چهار بار جایزه پولیتزر را دریافت کرده، بحث‌ها و گفت‌وگوهای زیادی درباره مذهب و انجیل ایراد کرده بود. 

این شاعر برجسته از زمانی که 19 سال داشت اشعارش را در مجله‌ای محلی منتشر کرد و پس از ورود به دانشگاه هاروارد، سردبیر بولتن آنجا شد اما  خیلی زود با روی تیره زندگی روبه رو شد و در مدتی کوتاه، پسر و مادرش را از دست داد. در مهاجرت به انگلیس، کتاب «خواست کودک» او توجه همگان را برانگیخت و وی را در شمار شاعرانی چون ازرا پاوند و هیلدا دولیتل قرار داد. او در بازگشت به آمریکا در سال ۱۹۲۴ نخستین جایزه پولیتزرش را دریافت کرد و از دانشگاه ییل و کالج میدلبری به مدرک افتخاری نائل آمد. چهارمین جایزه پولیتزر او در سال 1942 به وی اهدا شد و مجلس سنای آمریکا روز تولد او را به عنوان روز یادبودِ فراست تصویب کرد. 

فراست 29 ژانویه 1963 در بوستون و در حالی که 88 سال داشت درگذشت. او شخصیتی عمیقا مذهبی داشت و این باور را در اشعارش نیز به زیبایی عیان می کرد. شعرهای فراست با غنای معنایی و حقیقت زندگی و انسان و سر انجام هستی گره می‌خورد. این شعرها همه از وزن و قافیه برخوردارند و بیشترشان در بندهای آغازین، خواننده را به دیدن منظره‌ای فرا می‌خوانند و در بندهای پایانی نتیجه‌ای فلسفی را به وی پیشکش می‌دارند. 

نمایشگاه یادگاری‌های فراست تا 29 مارس به کار خود ادامه می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها