به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، رییس شورای عالی حوزه علمیه قم در این همایش عنوان کرد: برای جلوگیری از تولید آثار به روش کتابسازی نخست باید به مولف چنین آثاری تذکر داده شود و سپس وی را به سازمان یا وزارتخانه ذیصلاح معرفی کرد.
وی این همایش را فرصت مناسبی دانست و درباره سایر نکات نگارش کتاب گفت: ویراستار در برخی مواقع نقش احیاگر کتاب را دارد و با تلاش وی کتاب جلوهای دیگر پیدا می کند اما برخی مولفان از یاد کردن کوششهای ویراستار در کتابشان کوتاهی می کنند؛ در حالی که آوردن نام این افراد به نوشتار ارزشی مضاعف میبخشد.
این عالم شیعه ادامه داد: همچنین برخی نویسندگان و مولفان یادآوری منابع مورد استفاده در نگارش را به گمان خود، نوعی کمارزشی کتاب میدانند و از ذکر آنها در کتاب خود کوتاهی میکنند که این امر کاری غیراخلاقی و به دور از چارچوب نویسندگی است.
آیت الله استادی درباره راهکار مبارزه با این مشکلات عنوان کرد: مسوولان حوزه علمیه میتوانند در کتاب سال حوزه از ورود این آثار جلوگیری کنند و فرد خاطی را به سازمان های ذیصلاح ارجاع دهند. البته این کار نیازمند صرف هزینه و وقت نیازمند است اما در تولید نوشتارهای پرمحتوا بسیار مفید ونتیجهبخش خواهد بود.
چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه پنجشنبه(سوم اسفندماه) در مرکزی فقهی ائمه اطهار(ع) شهر قم برگزار شد.
پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۰
نظر شما