جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
مقالات برگزيده جشنواره مطالعات قرآنی دانشجويان در اختيار مردم قرار گيرد

فردوس حاجيان، ریيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مركز، مي‌گويد: براي ماندگاري تاثيرات خوب جشنواره‌هاي قرآني مي‌توان مقالات برگزيده در اين جشنواره‌ها را در بسته‌هايی با عنوان بسته‌های قرآنی در اختيار مردم قرار داد تا سبك زندگی مردم به سمت سبك زندگی قرآنی و اسلامی سوق يابد.-

حاجيان، در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ايران(ايبنا)، اظهار كرد: يك اتفاق خيلی خوب كه هميشه بايد در جشنواره‌ها بيفتد توجه به خروجی‌های جشنواره است، برنامه‌ريزی‌ها قبل و حين برگزاری جشنواره‌ها بسيار خوب است اما پس از آن همه چيز فراموش می‌شود.

وی در ادامه افزود: كاری كه بايد انجام دهيم اين است كه مقالات برگزيده شده در جشنواره ملی مطالعات قرآنی را در اختيار دانشجويان و جامعه قرار دهيم. اگر اين كار صورت گيرد و بسته‌هايی تحت عنوان بسته‌های قرآنی به راحتی در اختيار مردم قرار گيرد، می‌توان سبك زندگی مردم را به سبك زندگی قرآنی و اسلامی تغيير داد.

ریيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مركز در ادامه درباره كتاب «گستره دين» اثر ماندگار آيت‌الله جوادي آملي كه به عنوان منبع جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان ايران در نظر گرفته شده بود، گفت: كتاب «گستره دين» اشارات فوق‌العاده‌ای به گسترش دانش و تبديل دانش به دانش ديني و اسلامی دارد.

حاجيان با تأكيد بر اين‌كه استراتژی آيت‌الله‌ جوادی آملی، داشتن دانشگاه و دانش اسلامی است، افزود: ايشان معتقد به اين نيست كه دانشگاه اسلامی تنها بايد ظاهرش اسلامی باشد بلكه اعتقاد ايشان بر ترويج دانش اسلامی سپس دانشگاه اسلامی است.

وی اظهار كرد: كتاب «گستره دين» به دو دليل توانسته است در جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان ايران مفيد واقع شود، نخستين مورد، ساده‌نويسی است، اين كتاب بسيار ساده و روان تاليف شده است و به راحتی می‌توان مضامين آن را متوجه شد. دوم اين‌كه اين كتاب، مبتنی بر تحقيق است. علامه جوادي آملي محققی بزرگ هستند كه همين نگاه را در كتاب «انتظار بشر از دين» دارند آن كتاب نیز در تكميل اين كتاب است كه در حوزه‌هايی مثل كليات مسأله و مبادی تصوری و راه‌های تبيين انتظار بشر  است.

دارنده مقاله برگزيده چهارمين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان ايران یادآور شد: كتاب «گستره دين» به نوعی دانشجويان را در حوزه‌های مختلف قرار می‌دهد كه پس از يك بار مطالعه، پرسش‌هايی در ذهن خواننده ايجاد می‌كند كه دانشجو ملزم به خواندن دوباره آن می‌شود.

 حاجيان گفت: به نظر من علامه جوادی آملی، ابن‌عربی زمان است؛ يعنی هم عقل را می‌شناسد هم عشق را، هم عرفان را می‌شناسد و هم عقلانيت را؛ چون ايشان تلفيق اين دو را به خوبی می‌دانند و به آن نيز به خوبی عمل می‌كنند.

وی در پايان گفت: جوان آرمان‌خواه و تحول‌خواه امروزی هم دغدغه دين دارند و هم دانش، پس مراجعه به آثار علامه برای اين قشر از جوانان بسيار مفيد خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها