یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶
حضور کانون پرورش فکری در برنامه‌ مشاعره شبکه هفت سیما

اسماعیل آذر، استاد ادبیات فارسی در گردهمایی مشترک معاونان و مدیران کل ستادی و استانی کانون، از آماده‌سازی تفاهمنامه‌ای‌ برای همکاری میان برنامه مشاعره شبکه هفت (آموزش) سیما و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اسماعیل آذر، استاد ادبیات فارسی در گردهمایی مشترک معاونان و مدیران کل ستادی و استانی کانون گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک دانشگاه خاموش است و بدون هیچ‌گونه تبلیغی فعالیتش را ادامه داده است.

وی از آماده‌سازی تفاهمنامه‌ای‌ برای همکاری بین خود به عنوان مجری و کارشناس برنامه مشاعره شبکه هفت (آموزش) سیما و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به منظور حضور اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون در این برنامه خبر داد. 

آذر در این نشست اظهار کرد: خوشحالم که مدیرعامل کانون دست و دلش برای این‌گونه کارها باز است. در بیشتر جوامع دنیا کسی را در خلوتشان راه نمی‌دهند ولی درهای کانون به روی همه باز است و ما را با آغوش باز پذیرفته است. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کانون می‌تواند بیشتر به زبان فارسی بپردازد و حتی آموزش‌های زبان‌های خارجی‌اش نیز به نحوی باشد که گرمای زبان فارسی را شعله‌ور کند. 

وی همچنین گفت: شخصی با نام «آندره دوریه»، پاره‌ای از گلستان را به فرانسوی ترجمه کرد و همان ترجمه سبب آشنایی اروپاییان با سعدی شد و به دنبال آن ده‌ها ترجمه از آثار سعدی به دیگر زبان‌های اروپایی انجام گرفت و این گونه، شعرهای سعدی همه جهان را تسخیر کرد. 

آذر در ادامه گفت: ما مسوولیم برای این مملکت کار کنیم. تمام شعر ما تعلیم است و اروپا محو تعلیم سعدی شده چرا که سعدی با زبان فطرت صحبت می‌کند. 

مدیر گروه ادبیات فارسی سازمان فرهنگی اکو، با اشاره به کتابی با عنوان شعر قرآنی گفت: ادبیاتی که جهان را اشغال می‌کند، منبع و مأخذش قرآن مجید است. ما بر خزانه‌ای نشسته‌ایم که به ابدیت متصل است.
 
مجری و کارشناس برنامه مشاعره با بیان این‌که قرار است اتفاق خجسته‌ای بیفتد، گفت: کانون فضایی را باز کرده و ما هم بنا داریم از این موقعیت استفاده کنیم و رسانه هم از این موضوع استقبال کرده است. 

آذر توضیح داد: در این برنامه ابتدا یک مجموعه از شعر و چگونگی کار کردن آن آماده می‌شود و از هر مرکز فرهنگی هنری یک نفر را انتخاب و کارگاه‌ آموزشی یک روزه برگزار می‌کنیم. در این باره با مدیرعامل و کارشناسان کانون مشورت خواهیم کرد و محصول را هر شب در شبکه نشان می‌دهیم و بدین‌طریق مخاطبان باخبر می‌شوند کانون چه فعالیت‌هایی انجام می‌دهد. 

در این نشست همچنین مریم صباغ‌زاده‌ایرانی، مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی کانون و سهیلا شیخی، مدیرکل کانون استان کردستان مطالبی را درباره فعالیت شعرخوانی و مشاعره در کانون ارایه کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط