غفوری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: این کتابخانه از سال 1374 تاسیس و با چهارهزار جلد کتاب اهدایی از سوی شخصی به نام اسعدی، شروع به کار کرد.
مسوول کتابخانه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اظهار کرد:سال 1385 این کتابخانه به دلیل ساختمانسازی به مدت دو سال تعطیل شد و اعضای سابق خود را از دست داد.
غفوری با بیان این که کتابخانه مجدد از سال 1386 شروع به فعالیت کرد، اظهار کرد: این کتابخانه 9 هزار و 800 نسخه کتاب فارسی، دو هزار و 700 نسخه کتاب لاتین، شش هزار و 800 عنوان کتاب فارسی و همچنین دو هزار و 200 عنوان کتاب لاتین دارد.
وی با بیان اینکه این کتابخانه 290 عضو دارد، اظهار کرد: مخاطبان این کتابخانه اعضای هیاتعلمی این پژوهشگاه، استادان و دانشجویان کشور هستند.
مسوول کتابخانه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اظهار کرد: اولویت این کتابخانه در بخش تامین منابع، موضوع فرهنگ و ارتباطات است و بخش هنر کمتر در این کتابخانه پوشش داده میشود زیرا بر اساس نیاز پژوهشگران منابع کتابخانه تهیه میشود و تا کنون بیشترین درخواست در زمینههای فرهنگ و ارتباطات بوده است.
وی با اشاره به تامین کتابهای لاتین و فارسی از طریق کتابخانه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات گفت: بیشتر کتابهای خریداری شده از سوی این پژوهشگاه بر اساس نیازهای پژوهشکدهها تامین میشود.
وی همچنین از راهاندازی کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات خبر داد و گفت: در صدد هستیم با سیاستگذاریهای ویژه این کتابخانه راهاندازی و با تهیه نسخههای الکترونیکی از پایاننامهها و طرحها وگزارشهای فرهنگی کشور، منابع مورد نیاز مخاطبان تامین شود.
مسوول کتابخانه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات افزود: در مرحله بعدی آثار لاتین و فارسی کتابخانه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نیز وارد کتابخانه دیجیتال میشوند.
مسوول کتابخانه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اظهار کرد: تمام کتابهای منتشر شده از سوی این پژوهشگاه به تمام نهادها و سازمانها و دفاتر وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین نهادهای غیر وابسته، ارسال میشود.
سهشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲
نظر شما