حجت الاسلام و المسلمين علي اكبري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عنوان كرد: حضور مسوولان فرهنگي در نمايشگاه كتاب تهران نبايد تشريفاتي باشد و براي حضور پرثمر در اين رخداد فرهنگي بهتر است اين توجه و ديدن كتاب، همراه با ارزيابي خوب باشد و واضح است كه مسوولان بايد حضور پيدا كنند و هم به تفصيل ببينند و هم برداشت مناسب از نقاط قوت و ضعف اين مانور فرهنگي، داشته باشند.
رييس سابق سازمان ملي جوان عنوان كرد: مسوولان به ويژه در بخش فرهنگي بايد از نزديك با محققان، ناشران، مولفان و پژوهشگران تعامل كنند و براي حل مشكلات آنان اقدام كنند و بهترين مكان براي تعامل با اهالي فرهنگ نمايشگاه كتاب است.
رييس رسيدگي به امور مساجد كشور با توجه به سابقه حضور در سازمان ملي جوانان درباره حضور جوانان و استفاده از دستاوردهاي فرهنگي نمايشگاه كتاب گفت: بدون هيچ ترديدي مي شود اين مساله را اعلام كرد كه يكي از بهترين اقدامات در مسير گسترش فرهنگ مطالعه كه بن مايه پيشرفت فرهنگي كشور محسوب مي شود برگزاري سالانه نمايشگاه كتاب است كه خوشبختانه در تهران با شور و شعف همراه است.
وي افزود: عمده استقبال كنندگان از نمايشگاه كتاب تهران جوانان دانشجو و دانشآموزان و طلبهها هستند و بهترين دستاورد براي حضور آنان در اين رويداد فرهنگي، آشنايي و استفاده از تازههاي نشر در نمايشگاه كتاب است.
علي اكبري درباره برگزاري نمايشگاههاي كتاب استاني به موازات نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران گفت: اين اقدام بسيار كار ساز و مفيد است و به موزارت برگزاري بيست و ششمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، نمايشگاههاي استاني در سطح ملي موفق بودند و هر سال نمايشگاه بينالمللي كتاب نسبت به سال پيش، موفقتر است.
پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
نظر شما