شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۴
انتشار 30 کتاب در حوزه مهارت‌های اجتماعی

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اعلام این خبر که این مرکز با شناسایی 222 موضوع در حوزه مهارت‌های اجتماعی مکتوباتی را در دست تولید دارد، گفت: در تابستان جاری 30 عنوان از این آثار منتشر خواهند شد.-

امیر خوراکیان، در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با تاکید بر این که تولیدات این نهاد اجتماعی براساس تحولات جدید حوزه آموزش شکل می‌گیرند، عنوان کرد: حدود دو سال است سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مشغول اقداماتی علمی و پژوهشی در این زمینه‌ است.
 
وی افزود: تاکنون در عرصه‌های گوناگون موضوعات مختلف را شناسایی کرده‌ایم و در قالب کارگروه‌ها با همکاری بیش از 50 نفر از استادان عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و عده‌ای از روحانیون این طرح پژوهشی در حال تدوین است. تا امروز نتیجه این فعالیت، شناسایی حدود 900 موضوع و 900 رشته آموزشی بوده است، این حوزه‌ها تا هزار و 300 رشته توسعه نیز خواهند یافت.

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: از این میان حدود 222 موضوع شناخته شده در حوزه مهارت‌های اجتماعی‌ در مباحث خانواده و در ارتباط با جوانان و نوجوانان و مسایل مختلف‌اند.

وی اظهار کرد: آثاری که در این 222 موضوع آماده تولیدند اغلب مکتوباتی تصویری‌اند که جنبه آموزشی آن‌ها قوی‌تر است و با استفاده از عناصری مانند طرح‌های گرافیکی، تصاویر، نمودار و کارهای بصری کوشیدیم جنبه آموزشی این آثار را تقویت کنیم.

خوراکیان گفت: در تابستان امسال حدود 30 جلد از این آثار را در حوزه آموزش تولید و منتشر خواهیم کرد. همچنین تا پایان سال 92 دست کم یک صد جلد از این آثار از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران منتشر و به حوزه‌ آموزش عمومی‌ تزریق می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم توجه نویسندگان بر نیازهای جامعه در عرصه‌های گوناگون گفت: قطعا هر نویسنده‌ای در زمینه علایق خود مسایل و موضوعاتی را دنبال می‌کند که کار خوبی است. اما این افراد می‌توانند با توجه بیشتر به نیازهای جامعه مخاطب، پژوهش‌های کاربردی و مستند بر رخدادهای جدید جامعه، متناسب‌تر با اولویت‌ها و ضرورت‌ها آثار خود را تولید کنند. قطعا در توزیع این آثار هم موفق‌تر خواهند بود همچنین اثرشان در اولویت بالاتری قرار می‌گیرد و موجب رفع نیازهای عمومی مردم در حوزه فرهنگ می‌شود.

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که «آیا شما خود را فرد کتابخوانی می‌دانید؟» گفت: ما مجبوریم کتاب بخوانیم چون فعالیتمان به گونه‌ای است که چنانچه مطالعه نداشته باشیم، خیلی زود ناکارآمد می‌شویم از این رو به طور متوسط روزانه دو ساعت فرصت مطالعه می‌یابم. آخرین کتابی که خواندم و از آن لذت بردم نیز «پایی که جا ماند» نام داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها