در ابتدای این مراسم، سید مسعود جزایری معاون امور اجرایی و دفاعی کل نیروهای مسلح، به قرائت پیام سرلشکر فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت راهاندازی خبرگزاری دفاع مقدس پرداخت.
در بخشی از این پیام آمده است : «امروز دفاع مقدس به نماد تاریخ و هویت فرهنگی یک ملت مسلمان مبدل شده است. از این روی عرصه دفاع مقدس در واقع جلوه فرهنگ و اندیشه و سرچشمه جوشان فرهنگ زاینده و اصیل اسلامی را در افق دیدگان مجسم میسازد. دفاع مقدس گفتنیهای بسیاری را در صحیفه دل و اندیشه پدیدآورندگان آن و مردم فهیم جامعه به یادگار دارد که فرصت طرح و بیان آنها در میان مخاطبان باید فراهم گردد. بر این اساس شکلگیری خبرگزاری دفاع مقدس را باید اقدامی بجا و سازنده به شمار آورد.»
سرلشکر فیروزآبادی در بخش دیگری از پیام خود به این آیین، پرداختن به امور رسانهای مبتنی بر حفظ و ارتقای ارزشهای الهی، حرکت و جهتگیری فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی، پژوهشی و علمی بر اساس نمونهها و الگوهای عینی تجسمیافته در دوران دفاع مقدس، بهرهگیری از صاحبنظران، اساتید متعهد علوم ارتباطات، جامعهشناسان و روانشناسان و سایر تخصصهای لازم، داشتن استراتژی فرهنگی، برنامههای عملیاتی و اتخاد تمهیدات لازم برای جلوگیری از هر گونه تحریف و نیز گسترش فرهنگ دفاع مقدس در مخاطبان عام و خاص را به مسوولان خبرگزاری توصیه کرد.
در ادامه این مراسم و پس از سخنرانی امیرسرلشکر حسین حسنی سعدی، معاون هماهنگ کننده نیروهای مسلح و سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، جانشین بسیج مستضعفین درباره نحوه آزادسازی خرمشهر و خاطراتی از آن دوران، از خبرگزاری دفاع مقدس به دستور سرلشکر حسن فیروزآبادی رونمایی شد و از سوی کاوه اشتهاردی، مدیر عامل خبرگزاری دفاع مقدس نخستین کارت خبرنگاری این خبرگزاری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس ستاد کل نیروهای مسلح اهدا شد.
سرلشکر فیروز آبادی به عنوان آخرین سخنران این آیین، با بیان این که خبرگزاری دفاع مقدس نوپا نیست و تاكنون وجود داشته است، به تفسیر این مطلب پرداخت و گفت: این موضوع به این معناست که تمامی خانواده شهدا، وصيتنامه شهيدان و زندگينامه آنها، رسانههای دفاع مقدساند. البته خبرگزاری دفاع مقدس تريبون همه رسانهها و مجرای انتشار ارزشهای دفاع مقدس در یک راستاست.
ریيس ستاد كل نيروهای مسلح افزود: گفتمان انقلاب اسلامي كه گفتمان امام خمینی(ره) است، واژگانی بود که در جنگ تبيين و تشريح شد. در حقیقت، اين دفاع مقدس بود كه قابلیت خوانش واژهنامه امام(ره) را داشت. بنابراين بايد فرهنگ دفاع مقدس را كه فرهنگ ناب انقلاب است، حفظ و ترویج کنیم. دفاع مقدس، صدای انقلاب را برای ملت ما و مردم جهان تفسير كرد و این یک حقیقت است که جنگ یک دانشگاه بود.
سرلشكر فيروزآبادی گفت: اين دفاع مقدس بود كه مفاهيم واژههای امام(ره) و انقلاب را به ما تفهيم كرد و فرهنگ و تفكر بسيجي از دفاع مقدس است و اين همان نور است. به راستی چه كسی میتواند با وجود موانع، با این سرعت پيام انقلاب را به مردم دنيا برساند؟
وی در پایان تصریح کرد: خبرگزاری دفاع مقدس برای ایجاد دفاع مقدس در بين رسانهها و مردم در جهان ايجاد شده است و همه رسانههای ما، خبرگزاری دفاع مقدس هستند.
نظر شما