دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۰
انتشار خاطراتی از یاران امام(ره) در ماهنامه فکه

شماره 121 ماهنامه فکه به صورت ویژه‌نامه سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و با خاطراتی از و سردار سیدعلی‌اکبر مصطفوی، مسوول حفاظت از امام (ره) در سال‌های 1358 و 1359 منتشر شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شماره 121 ماهنامه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی فکه ویژه سالگرد رحلت امام خمینی (ره) منتشر شد.

در مطالب این شماره روش امام (ره) در زندگی، تاثیر ایشان بر مردم و حوزه‌های علمیه، جایگاه امام(ره) در جهان، نقش ایشان در وقوع انقلاب اسلامی و دیدگاه امام(ره) درباره جهاد و فرهنگ بررسی شده است.

بخش «زندگی امام(ره)» از یکم مهر ماه سال 1281 و تولد امام خمینی (ره) آغاز شده و محمد گرشاسبی تلاش کرده تا حوادث مهم تاریخی را به توالی زمان از تولد تا رحلت امام (ره) و بیعت هزاران نفر از مقامات کشوری و لشکری و مردم با آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی بنویسد.

ماهنامه فکه گفت‌وگوی ویژه‌ای با سردار سیدعلی‌اکبر مصطفوی، مسوول حفاظت از امام خمینی (ره) در سال‌های 1358 و 1359 با عنوان «مردی برای روز‌های سخت» به قلم زهرا عابدی دارد.

در بخشی با عنوان «امام (ره) و مردم» سه محور «اقتصاد،‌ زنان و سبک رهبری امام خمینی(ره)» مورد توجه قرار گرفته است. بخش «امام(ره) و حوزه» هم به بررسی مختصر رابطه امام خمینی (ره) با مرجع تقلید شیعیان، مرحوم آیت‌الله‌العظمی بروجردی اختصاص دارد.

در بخش «امام(ره) و جهان» سیاست خارجی امام خمینی(ره) در برابر شرق و غرب بیان شده و در ادامه مسایلی همچون «شرحی بر حرکت انقلابی ملت و شیعیان لبنان تا امروز»،‌ «الگو پذیری رهبر شیعیان پاکستان از نهضت امام خمینی (ره)»، «خلاصه‌ای از تاثیر حرکت امام(ره) بر برخی کشور‌های جهان»، «نگاهی به تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر شیعیان عراق» و «تفحصی در شاخصه‌های نامه امام خمینی(ره) به گورباچف» مطرح شده است.

در بخش «امام(ره) و حکومت» بررسی نظریه ولایت فقیه، مروری بر چگونگی تصویب اصل پنجم قانون اساسی، بررسی مختصر مواضع و رفتار امام(ره) در برابر رجال پهلوی، کنکاشی در عملکرد بنی‌صدر از پیروزی انقلاب تا عزل از ریاست جمهوری و بررسی اجمالی رابطه امام خمینی(ره) و مهدی بازرگان در دوران 9 ماهه دولت موقت قرار گرفته است.

بخش «امام(ره) و انقلاب اسلامی» هم به خاطراتی از امام(ره) از زبان یارانشان اختصاص دارد و در آن 18 خاطره گنجانده شده است. در بخش «امام(ره) و جهاد» هم عنوان «امام خمینی(ره) از منظر حاج صادق آهنگران» دیده می‌شود.

«امام(ره) و فرهنگ» بخش دیگری از نشریه فکه است که دیدگاه امام خمینی(ره) درباره مطبوعات و استقلال فرهنگی و دانشگاه‌ها را در بر دارد.

شماره 121 ماهنامه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی فکه با مدیر مسوولی و سردبیری علی حسین‌پور منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها