دبیر علمی دومین جشنواره کتاب سال مقاومت (جایزه ادبی شهید آوینی) گفت: آثار رسیده به این جشنواره از نظر محتوا تفاوت چشمگیری نسبت به دوره گذشته دارد و بیشتر تحلیل جنگ نرم را ارایه میدهد و به جای ادبیات روزنامهای دارای ادبیات علمی و دانشگاهی است.-
وی ادامه داد: در این دوره شاهد تغییرات کیفی و رشد دو برابری تولید آثار نسبت به دوره اول هستیم. این آثار از نظر کیفیت چاپ و نگارش هم رشد خوبی داشته و به صورت کلی میتوان شاهد تحول علمی در حوزه جنگ نرم بود.
اثباتی، دلیل روی آوردن محققان به مقوله جنگ نرم را فرصت زمانی فراهم شده عنوان کرد و گفت: نگاه عمیق به مسایل جنگ نرم در کشور، منطقه و جهان باعث شده است تا اهالی قلم وارد این حوزه شوند. به همین دلیل در دومین جشنواره کتاب سال مقاومت موضوعهای جدید مطرح شده از سوی نویسندگان درباره جنگ نرم هم وارد بخش داوری شده است.
وی ادامه داد: این موضوعها شامل امنیت ملی، امنیت جهانی، امنیت اجتماعی و جهانیسازی محیط مجازی است. امنیت محیط مجازی از موضوعهای جدید جنگ نرم و نشان دهنده عمیقتر شدن مفهوم جنگ نرم در میان مولفان و محققان است. امسال در بخش بیداری اسلامی جایزه ادبی شهید آوینی هم شاهد علمی شدن مباحث هستیم.
اثباتی افزود: این آثار اکنون در مرحله دوم داوریها قرار دارد. در دوره اول داوریها برخی آثار از نظر کیفی ریزش داشت و اکنون آثار به مرحله دوم راهیافته و داوران در حال بررسی آثارند. امسال همانند سال گذشته برای گرایشهای مختلف یک کتاب منتخب معرفی خواهد شد. ملاکهای داوری بر اساس معیارهای کمی و کیفی در نظر گرفته شده است و داوران به تناسب آنها به آثار امتیاز میدهند.
آیین اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی کتاب مقاومت (جایزه ادبی شهید آوینی) همانند دوره گذشته در تهران برگزار میشود و مهلت ارسال آثار تا پایان خرداد ماه 1392 است. برگزیدگان این جشنواره مهر ماه امسال معرفی میشوند.
نظر شما