کریمی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: کتابخانههای عمومی شهرستان ری به مدت یکسال است که به سامانه پیام مشرق تحت سیستم وب متصل شده و امکان امانت بین کتابخانهای ابتدا در سطح شهرستان ها و سپس به صورت کشوری از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور فعال میشود.
وی درباره ویژگیهای این سامانه عنوان کرد: اعضای کتابخانههای عمومی از طریق سامانه پیام مشرق میتوانند به صورت اینترنتی زمان امانت کتاب خود را تمدید یا اطلاعات کتابشناختی آثار مکتوب مورد نیاز خود را در کتابخانههای دارای این سامانه دریافت کنند.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان ری همچنین از استقرار دو ایستگاه مطالعه جدید در شهرستان ری خبر داد و اظهار کرد: دو ایستگاه مطالعه تا پایان امسال در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و بیمارستان فیروز آبادی شهرستان ری مستقر میشوند.
وی با بیان اینکه ایستگاههای مطالعه شهرستان ری تا پایان امسال راهاندازی میشوند، اظهار کرد: تلاش میکنیم با استفاده از بنرها و بروشورهای تبلیغاتی،کتابخانههای استان را نیز از طریق ایستگاههای مطالعه در سطح شهرستان معرفی کنیم.
کریمی افزود: هدف اصلی نهاد کتابخانههای عمومی کشور ارتقا نهضت مطالعه مفید با استفاده از ابزارهای فرهنگی و قابل دسترس است و ایستگاههای مطالعه بهترین گزینه برای معرفی کتاب و کتابخانههای شهرستان است.
کریمی با بیان اینکه برپایی مسابقههای کتابخوانی آنلاین و مکتوب راهکار دیگر پیگیری نهضت مطالعه مفید در شهرستانهاست عنوان کرد: شهرستان ری با داشتن 15 کتابخانه عمومی و هشت باب کتابخانه مشارکتی دارای ظرفیت خوبی برای ترویج فرهنگ مطالعه است و امیدواریم به سطح امانت کتاب به صورت هفتگی از سوی اعضای کتابخانهها برسیم.
رییس جدید کتابخانههای عمومی شهرستان ری درباره راهکارهای کاربردی برای ترویج فرهنگ مطالعه مفید در این شهرستان گفت: مراجعه به مدارس و ایجاد پست همیار کتابدار در سطوح گوناگون تحصیلی در کتابخانهها از برنامههای اداره کتابخانههای این شهرستان برای ترویج این نهضت محسوب میشود.
سهشنبه ۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱
نظر شما