یکشنبه ۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
انتشار فراخوان 33 طرح پژوهشی درباره راهیان نور

فراخوان 33 طرح پژوهشی برای اجرای بهتر برنامه‌های راهیان نور منتشر شد. تعداد ارایه این طرح‌های پژوهشی آزاد است اما ارایه‌کنندگان باید دارای درجه دکتری باشند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ستاد مرکزی راهیان نور با هدف گسترش دانش و دانایی محوری و پژوهش‌مداری در سیاستگذاری، تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های راهیان نور و بر اساس آیین‌نامه طرح‌های پژوهشی مصوب کارگروه پژوهش و امور بین‌الملل این ستاد، از طرح‌های پژوهشی استادان دانشگاه، پژوهشگران و موسسه‌های پژوهشی در این زمینه حمایت می‌کند.

این ستاد 33 محور در این زمینه با عناوینی مانند بررسی رویکردهای تقویت جریان راهیان نور، بررسی اهداف و استراتژی تبلیغات دفاعی راهیان نور، نقش دولت و دستگاه‌های اجرایی در راهیان نور، طرح تدوین دوره‌ها و سرفصل‌های آموزشی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی راهیان نور، طرح تهیه اطلس ملی راهیان نور، مطالعات تطبیقی در خصوص شیوه‌های جدید معرفی و اقدام راویان و خادمان در حوزه‌های راهیان نور، نقش و جایگاه زنان و خانواده در راهیان نور و بایسته‌های معرفی و اقدام راهیان نور در حوزه بین‌الملل ارایه کرده است.

فرهنگ عمومی و فرهنگ راهیان نور و تعامل آن‌ها با یکدیگر، مدیریت و وحدت در راهیان نور، بررسی راهیان پژوهشی و شناخت موانع و کاهش آسیب‌ها، راهیان نور و گونه‌شناسی آن، سندشناسی، بررسی نقش خادمان، راویان، مدیران کاروان‌ها و موسسات فرهنگی و تأثیر آن‌ها بر زائران از محورهای دیگر است.

در فراخوان 33 طرح پژوهشی برای اجرای بهتر برنامه‌های راهیان نور، نقش آموزش و پرورش در ابعاد فرهنگی و خدماتی در راهیان نور، پایگاه‌های بسیج و تداوم راهیان نور (نقش بسیج)، نقش ائمه جمعه و جماعات در راهیان نور (مسجد)، نقش دانش آموزان در ابعاد فرهنگی و اجتماعی در راهیان نور، نقش اصناف و پیشه‌وران در ابعاد فرهنگی و اجتماعی در راهیان نور، نقش ورزشکاران در راهیان نور، نقش اقوام و مذاهب در راهیان نور، نقش هنرمندان در راهیان نور، نقش فرماندهان جنگ در راهیان نور، بررسی نقش حمل و نقل و تأثیر آن بر زائرین و ارائه الگوی مناسب، نقش استان‌های معین در راهیان نور، نقش نیروهای مسلح و جهاد در راهیان نور در اولویت بررسی قرار گرفته است.

امکان سنجی و نحوه بازسازی عملیات‌ها در یادمان‌ها و تأثیر آن بر زائران، بررسی نقش راویان در راهیان نور، هنر، سینما و راهیان نور، هنر، ادبیات داستانی راهیان نور، نقش روحانیت و حوزه‌های علمیه در راهیان نور، نقش دانشجویان و دانشگاه‌ها در راهیان نور، اقتصاد و راهیان نور چارچوبی برای مطالعه، بررسی و تبیین سازوکارهای مردمی شدن جریان راهیان نور با تاکید بر اعزام، روایتگری و امور فرهنگی راهیان نور از محورهای دیگر است.

پژوهشگران در تعداد ارایه طرح‌های پیشنهادی آزادند اما مسوول طرح پژوهشی باید دارای درجه دکتری باشد. همچنین پژوهشگران با در نظر داشتن این‌که «نوشتن پیشنهاد پژوهشی حقی را برای نویسنده ایجاد نمی‌کند» و «پیشنهاد پژوهشی تصویب نشده به نویسنده مسترد نخواهد شد» نسبت به ارایه طرح‌های پژوهشی تا پایان سال جاری (1392)  اقدام کنند و  پیشنهاد پژوهشی (proposal) خود را بر اساس آیین‌نامه‌های طرح‌های پژوهشی ستاد مرکزی راهیان نور که در سایت www.rahianenoor.com قابل دانلود است، به دبیرخانه کارگروه پژوهش و امور بین‌الملل راهیان نور به نشانی الکترونیکی noorrahian@gmail.com ارسال کنند.

دبیرخانه ستاد مرکزی راهیان نور در تهران، خیابان انقلاب، میدان فردوسی، خیابان ایرانشهر جنوبی، بن‌بست شناسا، شماره 16، ستاد مرکزی راهیان نور، کدپستی1581617813 واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها