ثمین رحیمی، نویسنده 15 ساله بوشهری که تالیف 32 کتاب را در کارنامه خود دارد،گفت: فرهنگ بومی شهرستان بوشهر به دلیل هجوم نیروهای نظامی به ویژه انگلیس در طول تاریخ دستخوش تغییر شده و ضرورت دارد تا اهالی قلم داستانهای کهن این شهرستان را جمعآوری کنند که این کار نیازمند حمایت مسوولان فرهنگی است.-
وی با یادآوری مشکلات اهل قلم ساکن در شهرستان بوشهر گفت: بیشتر کتابها و منابعی که در اینجا وجود دارند، وارداتی و ترجمه شده هستند و متاسفانه کار برای مولفان بومی بسیار سخت است.
رحیمی عنوان کرد: کتابخوانی در شهرستان بوشهر جا نیفتاده و بیشتر مردم با کتاب و کتابخوانی نامانوس هستند، از اینرو ضرورت دارد این موضوع از سوی روانشناسان اجتماعی و مسوولان فرهنگی واکاوی و بررسی شود.
این نویسنده نوجوان بوشهری عنوان کرد: مثلا کتابهایی که در ایستگاه مطالعه واقع در بیمارستان بوشهر گذاشته شده همچنان دست نخورده باقی ماندهاند و با وجود اینکه صندلی و فضای مساعد برای مطالعه فراهم شده اما دریغ که کسی کتابی از این قفسهها برنمیدارد.
وی ادامه داد: مولفان بومی نیاز دارند از سوی مسوولان و مردم استانها مورد حمایت واقع شوند چون واقعا کار کردن در محیطی که فضایش بستر فرهنگی پویایی ندارد، خیلی مشکل است.
ثمین رحیمی، نویسنده و دانشآموز 15 ساله ساکن استان بوشهر تا کنون 32 کتاب در زمینهداستان، شعر و کتابهای کمک آموزشی نوشته است.
مجموعه داستانهایی مانند «انسانهای باهوش وزرنگ»، «سه مجسمه طلایی»، «پادشاه شتاب زده»، «پیرزن ناامید»، «داریوش و کورش»، «فرشته جدید گلها»، «قایق بوشهری»، «عاقبت قصه شنگولومنگول»، «گنجشک ثمین» و همچنین کتابهای ادبی مانند «اختر چرخ گردون پروین» و «مشاعره پروین اعتصامی» وی به زودی از سوی نشر ثمین و یمین واقع در استان بوشهر منتشر میشوند.
نظر شما