شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۸
ارایه راهکارهای حل مشکلات زناشویی در یک کتاب ارایه شد

کتاب «عشق هرگز کافی نیست» با زیرعنوان «راهنمای روابط زناشویی و خانوادگی» منتشر شد. این اثر راهکارهای متنوعی برای از میان برداشتن موانع از سر راه زوج‌ها، حل مشکلات و باز کردن گره‌هایی که باعث ناکامی و شکست در درک متقابل آن‌ها می‌شود، ارایه می‌کند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «عشق هرگز کافی نیست» به قلم پروفسور «آرون تی بک» نگارش یافته و با ترجمه محبوبه رمضان‌زاده راهی بازار نشر شده است.

مولف در این اثر ماهیت مشکلات معمول زندگی زناشویی به همراه روشن ساختن علت اولیه آن‌ها را مطرح کرده است و اعتقاد دارد که با شناخت مشکلات می‌توان گفت‌وگو در مورد چگونگی حل آن‌ها را شروع کرد. مولف در این کتاب ابتدا بر مشکلات تاکید کرده است زیرا معتقد است شیوه به وجود آمدن آن‌ها باید شناخته شود و پس از به دست آوردن دیدگاهی درست در مورد مشکلات، می‌توان آن‌ها را حل کرد.

کتاب «عشق هرگز کافی نیست» در 18 فصل تنظیم شده است. 9 فصل نخست این اثر به مشکلات معمول در ازدواج اختصاص دارند. قدرت افکار منفی، روشنایی و تاریکی، دیدگاه‌های متفاوت، شکستن قوانین، ثبات روابط زناشویی، فروپاشی زندگی مشترک، افکار خاموش، ترفندهای ذهن و نبرد آَشتی‌ناپذیر عناوین برخی از این مشکلات را شامل می‌شوند.

در فصل‌های 10 تا 18 این اثر، دیدگاه‌های مختلف شناخت درمانی ارایه شده‌اند که همسران با توجه به آن می‌توانند نیازهای خود را برآورده کنند و با نوع ارتباط‌‌شان به اهداف خود برسند. مولف در فصل یازدهم به بحث درباره ارزش‌های اصلی ازدواج مانند تعهد، وفاداری و اطمینان پرداخته و روش‌هایی برای خنثی کردن نیروهایی که بر این اصول تاثیر منفی می‌گذارند، ارایه کرده است.

مولف در فصل دوازدهم، پرسشنامه‌ای ارایه کرده است که به عنوان دستورالعمل و راهنما در ارزیابی توجه، همدلی و درک متقابل همسران به کار می‌رود. در فصل سیزدهم نمونه‌‌های محسوسی را معرفی کرده است که نشان می‌دهد چگونه همسران می‌توانند آشفتگی‌ها و انحراف‌های خود را اصلاح کنند و افکارشان را با واقعیت تطبیق دهند.

نویسنده در فصل چهاردهم، تمرکز خود را به سمت شیوه گفت‌وگوی همسران تغییر داده است تا نشان دهد چگونه محبت کردن می‌تواند به جای درد و غم منبع شادی و لذت باشد. همچنین در فصول پانزدهم و شانزدهم شرح داده است که چگونه می‌توان تفاوت‌ها را در آماده‌سازی برای جلسه‌های رفع مشکل مشخص کرد.

مولف در فصل هفدهم توضیح داده است که پس از حذف معایب خود در گفت‌وگو و حل مشکل‌های کاربردی زندگی مشترک، برای مواجه شدن با ویژگی‌ها و عادات ناخوشایند همسرتان آماده هستید. در نهایت مخاطبان در فصل هجدهم می‌توانند با استفاده از اطلاعاتی که از فصل‌های قبل برای حل مشکلات ویژه‌ای مانند اضطراب، کمرویی و سردی در روابط جنسی، بی‌وفایی، خیانت و کشمکش در هنگام شاغل بودن هر دو نفر به دست آورده‌اند، برخوردی مناسب داشته باشند. 

در بخش «پیش سخن» این اثر از زبان مولف این‌چنین می‌خوانیم : «در این کتاب شرح داده‌ام که چگونه همسران می‌توانند الگوهای محکوم به شکست و متناقض افکار و عادات مضرشان را اصلاح کنند، ارتباط را بهبود بخشند و به شناخت و حل مشکلات همسرشان کمک کنند. در نهایت توضیح داده‌ام که چگونه همسران می‌توانند در اصلاح ارتباط‌های نادرست همکاری کنند و ارتباطشان را لذت‌بخش و ارضا‌کننده سازند.»

پروفسور «آرون تی بک» پدر شناخت‌درمانی است. وی در کتاب «عشق هرگز کافی نیست» به افکار آشفته و مشکل‌آفرین توجه می‌کند و تاکید دارد که آن‌ها منبع بیشتر مشکل‌هی ارتباطی هستند. این کتاب شامل توصیه‌ها، تمرین‌ها و راه‌حل‌هایی برای حفظ ازدواج‌هایی است که با شکست مواجه شده‌اند یا می‌خواهند ارتباطشان بهتر از قبل باشد.

«آرون تی بک» استاد روانشناسی دانشگاه «پنسیلوانیا» است و جوایز بسیاری برای تحقیقاتش در حوزه مشکل‌های روانشناسی دریافت کرده است.

چاپ نخست کتاب «عشق هرگز کافی نیست» اثر پروفسور «آرون تی بک» با ترجمه محبوبه رمضان‌زاده، با شمارگان یک هزار و 500 نسخه، 416 صفحه و به بهای 11 هزار و 900 تومان از سوی انتشارات کتاب‌درمانی منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط