مدیر غرفه انتشارات صدرا با بیان اینکه امسال تنها یک سوم از فضای نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم به ناشران کتابهای دینی و قرآنی ارایه شده است و سایر فضای این مکان مقدس به رسانههای دیجیتال اختصاص دارد، گفت: قرآن از اول به شکل کتاب نازل شده بود، نه لوح فشرده! بنابراین، طبیعی است که فضای بیشتری هم به بخش مکتوبات داده شود.-
وی با بیان اینکه زمان طولانی برپایی این نمایشگاه و ساعت فعالیت روزانه نمایشگاه هیجان و شوقی را که مخاطبان در نمایشگاه کتاب داشتند، بسیار کم کرده است، اظهار کرد: به نظر میرسد برپایی نمایشگاه قرآن در 30 روز متوالی مخاطبان و علاقهمندان را اشباع میکند. همچنین بسیاری از مخاطبان پس از صرف افطار طبق روال عادی زندگی، حدود ساعت 22 به استراحت میپردازند.
مدیر غرفه انتشارات صدرا ادامه داد: اگر مسوولان این نمایشگاه زمان فعالیت آن را از ساعت 10 صبح تا پیش از افطار تعیین میکردند، به نظرم استقبال از بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن بیشتر میشد.
وی در پاسخ به این سوال که «مخاطبان خاص و عام خود را برای یافتن روند مطالعه مطلوب چگونه راهنمایی میکنید؟» گفت: امسال هم مانند سالهای گذشته بروشور «سیر مطالعاتی آثار استاد شهید آیتالله مطهری از آسان به مشکل» را به مخاطبان ارایه کردیم. در این بروشور پیشنهادهایی به مخاطبان ارایه کردیم تا افرادی که میخواهند دوره کامل آثار استاد مطهری را مطالعه کنند، در فهم مطالب کمتر دچار ابهام شوند.
روایی افزود: همچنین پیشنهاد کردهایم که مخاطبان به ترتیب بخشهای سیره معصومین(ع) و بزرگان، اخلاق، تربیت و عرفان، سیاسی اجتماعی، گفتارها و حقوق زن را مطالعه کنند و سپس بخشهای اصول عقاید، تاریخ، فلسفه تاریخ، آشنایی با علوم اسلامی، تفسیر، اقتصاد، فلسفه و یادداشتهای استاد مطهری را بخوانند.
بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از شنبه (15 تیرماه) در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. این نمایشگاه به مدت یک ماه از ساعت 17 تا 24 میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.
نظر شما