خسروی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران تاکنون به دلیل مشکلات مالی امکان عضویت در «ایفلا» را نداشته است اما از دستاوردهای این همایش جهانی به طور منظم مطلع میشود و از آن استفاده میکند.
معاون پیشین سازمان اسناد و کتابخانه ملی با بیان این که عضویت در ایفلا بحث قابل اعتنایی نیست، اظهار کرد: عضویت مستقیم در «ایفلا» نیازمند حضور فعال در کنفرانسها و همایش های تخصصی این سازمان بینالمللی است که تاکنون بودجه آن فراهم نشده است.
عضو كميسيون آسيا و اقيانوسيه «ايفلا» عنوان کرد: عضویت در ایفلا یکی از راهکارهای تعامل کتابداران با مجامع بینالمللی است و تبادل اطلاعات با کمیسیونهای تخصصی ایفلا در همایشهای سالیانه و آگاهی از نقطهنظرهای کتابداران جهان در جریان نشستهای تخصصی، از عضویت مستقیم در این سازمان موثرتر است.
عضو پیشین هيات علمي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ایران با بیان اینکه اگر شرایط حضور در ایفلا برای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی فراهم شود، خوب است، عنوان کرد: استفاده از مباحث مهمی که در کمیسیونهای تخصصی نشستهای سالیانه «ایفلا» مطرح میشوند، بسیار کاربردیتر از تلاش برای عضویت مستقیم است.
معاون پیشین سازمان اسناد و كتابخانه ملي ایران با اشاره به داشتن برنامهای منظم برای استفاده از دستاوردهای نشستهای تخصصی کتابداری در سطح بینالمللی، عنوان کرد: تشریح دستاوردهای افرادی که در «ایفلا» مقاله ارایه میکنند و همچنین انتشار گزیدههای این مقالهها با نگاه گزینشی میتواند، جنبههای کاربردی این همایشها را آشکار کند.
خسروی با بیان اینکه مشارکتهای مدنی اساس شکلگیری انجمنهای علمی و تخصصی کشور باید باشند، عنوان کرد: مشارکت مدنی فعال افراد یک صنف و یا گروه علمی تخصصی به ویژه در مباحث فرهنگی و کتابداری میتواند صنفهای خصوصی با رویکردهای تخصصی، را به اهداف خود نزدیکتر کند.
شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۳
نظر شما