چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
نویسندگان ارتشی به تحولات جزایر سه‌گانه ایران بپردازند

خسرو معتضد پرداختن به تحولات جزایر سه‌گانه و انجام مطالعات تازه‌ای درباره رویداد‌های جنگ ایران و عراق را به عنوان اولویت‌های پژوهشی نویسندگان ارتش مطرح کرد.-

خسرو معتضد، از پژوهشگران حوزه تاریخ، در گفت‌و گو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، خود را نویسنده‌ای نظامی معرفی‌ و اظهار کرد: کتابی از من با عنوان «ظهور و سقوط صدام» تاکنون 6 بار تجدید چاپ شده است. تمامی مسایل نظامی میان ایران و عراق را از زمان روی کار آمدن صدام حسین در این کتاب مورد بررسی قرار داده‌ام از این‌رو  توجه بیشتری به کتاب «ظهور و سقوط صدام» از سوی همایش چهارم «اندیشه و قلم ارتش» انتظار داشتم.

این پژوهشگر حوزه تاریخ درباره اولویت‌های پژوهشی در ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در زمینه تاریخ و تحولات سه جزیره تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسی باید مطالعات بیشتری انجام شود. همچنین لازم است مطالعات تازه‌ای درباره مسایل مختلفی که در زمینه جنگ ایران و عراق روی داده است، صورت گیرد.

معتضد از در دست انجام بودن پژوهشی درباره نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد و افزود: در ابتدا قرار بود این پژوهش به نقش نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس بپردازد و مقطع آن، از زمان تاسیس نیروی دریایی مدرن ایران (سال 1308) بود اما با آغاز پژوهش دامنه آن گسترده‌تر شد و به گذشته‌های دور رفتم. اکنون شبانه روز مشغول مطالعه برای تالیف این کتابم.

این پژوهشگر حوزه تاریخ با بیان این‌که اسناد و مدارک زیادی در این زمینه گردآورده است، گفت: بخشی از منابع را از کشور‌های دیگر فراهم آورده‌ام. تاکنون حدود 500 منبع در این زمینه گرد آمده است. به‌ زودی نگارش بخش دفاع مقدس این مجموعه را آغاز خواهم کرد.

معتضد مساله مهمی را که پیش روی نویسندگان و ناشران قرار دارد مساله گرانی کاغذ دانست و گفت: 9 کتاب من به‌ دلیل این مساله فرصت انتشار پیدا نکرده‌اند.

وی افزود: باید به بازار نشر کشور کمک کرد. همان‌گونه که در بسیاری امور فرهنگی کار‌های خیریه انجام می‌دهیم، درباره کتاب هم باید خیران و بنگاه‌هایی در این زمینه وارد عمل شوند. نباید گمان کرد که ناشران در پی سودجویی‌اند. وقتی حروفچینی کتاب گران تمام می‌شود، تاثیر گرانی کاغذ و گالینگور بر افزایش قیمت کتاب جای خود را دارد. از این‌رو نگران آینده کتابخوانی در کشور هستم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها