کمرزرین در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: ایجاد کتابخانههای مشارکتی در مراکزی مانند کمپهای ترک اعتیاد و عرضه کتابهای مربوط با روانشناسی، ترک اعتیاد در این مراکز، میتواند نقش موثری در مراحل ترک و پاکماندن این بیماران داشته باشد.
وی با پیشنهاد ارسال کتابهای مربوط و تخصصی برای مراکز مشارکتی، عنوان کرد: کتابخانههای مشارکتی در مراکز گوناگون مانند هلال احمر، آموزش و پرورش، زندانها و مراکز ترک اعتیاد بهتر است بر اساس نیازسنجی از این مرکز و تهیه کتابهای تخصصی ایجاد شوند.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان الیگودرز اظهار کرد: برای مشارکتی شدن کتابخانههای مراکز گوناگون، پیشنهاد میکنم ابتدا مشورت صورت بگیرد و سپس از طریق تعامل و بازدیدهای مکرر منابع مناسب تهیه شود.
وی افزود: بهتر است برای هر مرکز مشارکتی، کتابخانهای تخصصی ویژه همان مکان تاسیس شود و کتابهای مازاد آنها به اداره کتابخانههای شهرستانی ارسال شود.
وی افزود: بیماران حاضر در سه کمپ ترک اعتیاد این شهرستان به صورت رایگان عضو کتابخانههای الیگودرز شدند.
کمرزرین با بیان اینکه کتابخانه مشارکتی حوزه علمیه این شهرستان در آستانه فسخ قرارداد است،اظهار کرد: این کتابخانه معتقد است باید کتابهای ارسالی به این مرکز به صورت انحصاری دینی باشد.
کمرزرین افزود: ارسال کتابهای دینی صرف به این مرکز ممکن نیست زیرا نهاد کتابخانههای کشور به صورت عمومی و در همه موضوعها کتاب به کتابخانهها ارسال میکند.
کمرزرین با بیان اینکه بهتر است و پیشنهاد میکنم برای ایجاد کتابخانههای مشارکتی مراکز علمی و دانشگاهی در اولویت باشند، اظهار کرد: کتابخانههای مشارکتی باید نیاز مخاطبان تخصصی خود را درنظر بگیرند تا امکان استفاده آنان از این مشارکت، فراهم شود.
وی با بیان اینکه انتظار ارسال کتابهای تخصصی برای یک مرکز مشارکتی از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور از سوی مراکز مشارکتی منطقی نیست، اظهار کرد: طرفهای قرارداد مشارکتی شدن باید به نظرهای یکدیگر احترام بگذارند.
وی افزود: تعداد و کثرت کتابخانههای مشارکتی مهم نیست و کمیت و کیفیت منابع و تعداد مخاطبان است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
رییس کتابخانههای عمومی الیگودرز با اشاره به جمعیت 120 هزار نفری این شهرستان اظهار کرد: این شهرستان سه کتابخانه عمومی نهادی و دو مرکز مشارکتی دارد و 10 هزار نفر عضو این کتابخانهها هستند.
یکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
نظر شما