حیدری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: موزه صنعت چاپ که سال گذشته محمد رجبی، رییس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی دستور انتقال آن به ساختمان قدیمی و مربوط با صنعت چاپ را به ساختمان سی تیر فضای قدیمی کتابخانه ملی صادر کرد، اکنون در یک مکان تاریخی و مرتبط با فضای چاپ در خیابان سي تیر منتقل شده و آسیبی به این وسایل تا کنون وارد نشده است.
وی با بیان اینکه تمام وسایل و ماشین آلات چاپی به این ساختمان منتقل شدند و تمام این وسایل فهرستنویسی شدند، اظهار کرد: مدیریت گنجینه و موزه صنعت چاپ اکنون با روابط عمومی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی است و این وسایل در هر مکانی احتمال آسیب دارند و این احتمال به مکان نگهداری فعلی ارتباطی ندارد .
مدیر روابط عمومی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون این موزه با هماهنگی پیشین قابل بازدید است و تا پایان شهریور ماه با تکمیل خرید وسایل، جانمایی و ساماندهی به طور قطعی راهاندازی میشود.
حیدری با تاکید بر ادامه ساخت ساختمان جدید کتابخانه مجلس که در ضلع جنوبی همین کتابخانه در حال ساخت است، اظهار کرد: ساخت و تکمیل این ساختمان چهار سال زمان نیاز دارد و با اتمام آن این موزه به ساختمان جدید کتابخانه مجلس منتقل خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه وسایل و تجهیزات جدیدی هم تا پایان شهریور ماه به گنجینه صنعت چاپ کشور افزوده خواهد شد، گفت: این وسایل و تجهیزات با ساماندهی و جانمایی تا پایان شهریور ماه آماده بازدید عموم است.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مالکیت موزه چاپ کتابخانه مجلس محفوظ است و طبق تفاهمنامه با کتابخانه ملی به منظور یکجا شدن و حفظ و نگهداری وسایل این نقل و انتقال صورت گرفته است. مجموعه مربوط به موزه «تاریخ چاپ» کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی به مدت پنج سال بر اساس تفاهمنامه به ساختمان قدیمی سازمان واقع در خیابان امام خمینی، خیابان سیام تیر منتقل شده است.
سهشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴
نظر شما