یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱
واکاوی اصلاح الگوی مصرف از منظر حقوقی در یک کتاب

«اصلاح الگوی مصرف از منظر حقوقی» عنوان کتابی است به نويسندگي سید محمود میرخلیلی که از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «اصلاح الگوی مصرف از منظر حقوقی» مشتمل بر پنج مقاله علمی است که موضوع‌های فقهی، حقوقی و پیشگیرانه مربوط با الگوی مصرفی را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

نخستین مقاله این اثر با عنوان «مبانی فقهی اصلاح الگوی مصرف» یکی از بارزترین مصداق‌های تخلف در الگوی مصرف، را اسراف و تبذیر معرفی می‌کند؛ در این مقاله شناخت الگوهای دینی در اصلاح الگوی مصرف، اهمیت و آثار رعایت الگوی مصرف و شناخت موارد تخلف از الگوی مصرف از مواردی است که مورد بررسی قرار گرفته است. 

نگارنده در مقاله دوم با عنوان «جایگاه حقوق مصرف کننده» نامناسب بودن مصرف در زمینه‌های مختلف به ویژه در مصرف کالاهای تجدید ناپذیر و انرژی را مورد بررسی قرار داده است. زندان و اصلاح الگوی مصرف، محوریت سومین فصل این کتاب را تشکیل می‌دهد.

مقاله چهارم به پیشگیری از جرم از رهگذر اصلاح الگوی مصرف با ارایه شواهدی از متون اسلامی اختصاص دارد. آخرین فصل این اثر موضوع حدود آزادی اشخاص در تصرف‌های مالی را مورد بحث و بررسی قرار می دهد، موضوع این مقاله در واقع اصلاح الگوی مصرف و ارتباط آن با تحدید قاعده سلطنت است. 

نخستین چاپ کتاب «اصلاح الگوی مصرف از منظر حقوقی» با شمارگان هزار نسخه، در 311 صفحه و به بهای 100 هزار ریال روانه بازار چاپ و نشر کشور شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها