یکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
قصه دلمردگی نخبگان در «رمضان کویتی»

مجموعه داستان «رمضان کویتی» نوشته علی آتشی، نویسنده و پژوهشگر ساکن استان بوشهر آماده چاپ شده است. به گفته وی، این کتاب قصه دلمردگی و مرگ روحی نخبگانی است که برای مردمان پیرامون خود ناشناخته مانده‌اند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، آتشی درباره هدفش از نگارش مجموعه داستان «رمضان کویتی» گفت: پس از مطالعه کتاب «بازنگری انتقادی» اثر حمید موذنی و کتاب «جامعه شناسی نخبه‌کشی در ایران» اثر علی‌ رضا‌قلی، تصمیم به نگارش این مجموعه داستان گرفتم و سعی کردم انتقادهایم  به موضوعات اجتماعی را از زبان شخصیت‌های داستانم بیان کنم. 

وی اظهار کرد: وقایع داستان‌هایم را براساس سرنوشت سه نخست‌ وزیر  امیرکبیر، مصدق و بازرگان نوشتم و به‌ گونه‌ای سعی داشتم این موضوع را روشن کنم که چرا جامعه ایرانی یک نفر را قهرمان می‌کند و خیلی بالا می‌برد و بعد ناگهان رهایش می‌کند و سخت به زمینش می‌زند.
 
آتشی با معرفی عناوین داستان‌هایش عنوان کرد: سه عنوان داستان شامل «تایفون درون»، «رمضون کویتی» و «ژن‌های یادگار» در این کتاب 123 صفحه‌ای ارایه شده‌اند. 

در مقدمه کتاب مجموعه داستان «رمضون کویتی» می‌خوانیم: توده ایرانیان با وجود مبارزات ضد استبدادیشان در طول تاریخ، نادانسته سرگرم یک نوع بده بستان پنهان و ناشناخته با حاکمان خود بوده‌اند.

به گفته وی مجموعه داستان «رمضون کویتی» قصه دلمردگی و مرگ روحی نخبگانی است که برای مردمان پیرامون خود ناشناخته مانده‌اند، در واقع این داستان، حدیث خرده روشنگران و خرده اصلاح‌گران جامعه ایران است که در انزوا و افسردگی، غریب و مهجور مانده و به خاموشی گراییده‌اند.
 
مجموعه داستان «رمضون کویتی» با موضوع جامعه‌‌شناسی نوشته علی آتشی و ویرایش ویدا باقریه در 123 صفحه آماده چاپ است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط