جعفر مهراد، رییس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری از انتشار چهارهزار و257 عنوان نشریه در پایگاه استنادی جهان اسلام خبر داد.-
وی تصریح کرد: از مجموع کل نشریات منتشر شده در پایگاه استنادی جهان اسلام، هزار و 200عنوان نشریه از جمهوری اسلامی ایران و مربوط به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام افزود: تاکنون هزار و 117 عنوان نشریه عربی، هزار و 470عنوان نشریه انگلیسی و 470عنوان نشریه به سایر زبانهای ملی کشورهای اسلامی شامل اردو، کردی، بنگالی، مالیایی، ترکی استامبولی و ترکی آذری در این پایگاه، ثبت، تحویل، استناد و نمایهسازی شده است.
وی در ادامه گفت: با توجه به استقلال پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و انجام فعالیتهای استنادی این پایگاه در سطح ملی و بینالمللی، بسیاری از کشورهای اسلامی میکوشند تا نشریات علمی خود را در«ISC» نمایهسازی کنند.
مهراد اضافه کرد: در ماههای اخیر تعداد بیشماری نشریه از کشورهای آمریکا، انگلستان، آلمان، لهستان و هندوستان درخواست کردهاند که نشریات آنها در این نظام استنادی معتبر بینالمللی ثبت و نمایهسازی شود.
وی با بیان اینکه پاسخ«ISC» به این کشورها در اغلب موارد مثبت است گفت: روزانه بر تعداد نشریات کشورهای غیر اسلامی که درخواست کننده نمایهسازی در این پایگاه هستند افزوده میشود که این امر نشاندهنده اعتبار و جایگاه پایگاه استنادی جهان اسلام در سطح بین الملل است.
رییس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری با اشاره به رشد علمي بسيار سريع در كشور در سالهاي اخير یادآور شد: علاوه بر این که سياستهاي وزارت علوم و وزارت بهداشت در اين رشد علمي موثر بوده است، تاسيس «ISC» نیز در سرعت بخشيدن به بررسي نتايج فعاليتهاي علمي دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی و ارایه گزارش عملكرد پژوهشي در قالب مقالههاي علمي و همچنين افزايش توليدات علمي کمک زیادی کرده است.
خبرنگار: مریم معمار
نظر شما