یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۸
آثار با نگاه ویژه به انقلاب اسلامی نوشته شده‌اند

بهروز اثباتی، عضو کمیته علمی جنگ نرم دومین جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی(جایزه ادبی شهید آوینی) با بیان این‌که نگاه انقلاب اسلامی در آثار این دوره از جشنواره تقویت شده است، گفت: امسال شاهد ارسال کتاب‌هایی هستیم که با رویکرد دفاع از انقلاب اسلامی نوشته شده‌اند._

اثباتی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) با بیان این‌که در حوزه جنگ نرم حدود 105 عنوان اثر به مرحله نهایی داوری‌ها رسیده است، اظهار کرد: آثار این حوزه نسبت به سال گذشته از تنوع موضوعی خوبی برخوردارند؛ به‌گونه‌ای که مجبور شدیم دو کمیته دیگر با عناوین «بیداری اسلامی» و «صهیونیزم و فلسطین» تشکیل دهیم تا بخشی از آثار دریافتی در این دو بخش بررسی شوند.

وی افزود: آثار حوزه جنگ نرم این دوره از جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی(جایزه ادبی شهید آوینی) نسبت به دوره قبل، از نظر کیفی نیز از سطح بالایی برخودار هستند و این موضوع باعث شده است کار داوری آثار با دقت بیشتری انجام شود.

عضو کمیته علمی جنگ نرم دومین جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی(جایزه ادبی شهید آوینی) توضیح داد: خوشبختانه اغلب آثار حوزه جنگ نرم این دوره از جشنواره برخلاف دوره قبل تالیفی هستند که به بحث جنگ نرم از زوایای دینی پرداخته‌اند. در این دوره، چند اثر خوب با موضوع بررسی مبانی، اَشکال و روش‌های جنگ نرم دریافت شده است که با درنظر گرفتن بنیان‌های دینی به رشته تحریر درآمده‌اند.

اثباتی با اشاره به ملاک‌های انتخاب آثار برگزیده و شایسته تقدیر در این جشنواره عنوان کرد: برای انتخاب اثر برتر، هم ملاک‌های کمّی و هم ملاک‌های کیفی در نظر گرفته می‌شود؛ چگونگی سیر تدوین کتاب، فُرم کتاب، شکل روی جلد کتاب، شاخص‌های پژوهشی مانند چگونگی مراجعه به منابع، حل مساله و چگونگی استدلال‌آوری و تبیین مباحث از جمله معیارهای انتخاب اثر برتر به شمار می‌آیند.

وی با بیان این‌که تعداد و عنوان‌های آثار برگزیده این دوره از جشنواره دومین جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی(جایزه ادبی شهید آوینی) هفته آینده مشخص می‌شود، گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی ضرورتی انکارناپذیر است اما پیشنهاد می‌کنم برای این‌که آثار این جشنواره از غنای بالایی برخوردار باشند، امکان اطلاع‌رسانی به وسیله پایگاه‌های الکترونیکی بیش از پیش فراهم شود؛ به‌گونه‌ای که نویسندگان و ناشران ایرانی و خارجی با یکدیگر به تبادل‌نظر و ارایه تجربیات بپردازند.

عضو کمیته علمی جنگ نرم دومین جشنواره سال مقاومت بین‌الملل اسلامی(جایزه ادبی شهید آوینی) ادامه داد: مسوولان برپایی چنین جشنواره‌هایی و مسوولان فرهنگی کشور باید زمینه ترجمه آثار برجسته فارسی‌زبان را به زبان‌های زنده دنیا را فراهم کنند تا اندیشمندان ایرانی و آثار آن‌ها به جهانیان معرفی شوند.

اثباتی عنوان کرد: وجود بازارچه کتاب برای عرضه آثار این جشنواره ضرورت دارد. تحقق این موضوع مستلزم حمایت‌های همه جانبه مسوولان فرهنگی است. امیدوارم با تغییر و تحولاتی که در عرصه فرهنگی کشور با آن مواجه خواهیم شد، شاهد توجه جدی به این جشنواره باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط