دوشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶
بررسی تعامل انسان و رایانه در یک کتاب

کاوه و عباس بازرگان مترجمانی هستند که با ترجمه کتاب «روش‌های تحقیق در فناوری اطلاعات» خوانندگان و علاقه‌مندان زمینه مطالعاتی رایانه را با تعامل انسان‌ها به عنوان کاربران رایانه با این زمینه آشنا می‌کنند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، فناوری اطلاعات، آن‌چنا‌ن‌که به وسیله «انجمن فناوری اطلاعات آمریکا» تعریف شده است، به مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده سازی و پشتیبانی یا مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، به خصوص برنامه‌های نرم افزاری و سخت افزار رایانه می‌پردازد.

جاناتان لازار، هری هاکهایزر و جینجوان هایدی فنگ به عنوان نویسندگان این کتاب،معتقدند جهان امروز به دلیل استفاده از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات و نیز نفوذ آن در زوایای مختلف زندگی بشری، موجب تحولات بزرگی در مناسبات حاکم بر جامعه بشری و انسانی شده است که از آن به عنوان انقلاب اطلاعات یاد می‌شود.

خوانندگان در این کتاب، با توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و استفاده از این فناوری‌ها و چگونگی زندگی در عصر جدید که جامعه اطلاعاتی نامیده می‌شود آشنا می‌شوند.

مولفان در کتاب حاضر، ورود به این دوره از زندگی را نیازمند تمهیدات و امکانات لازم می‌دانند که مهم‌ترین آن بسترسازی مناسب فرهنگی است كه در كتاب «روش‌هاي تحقيق در فناوري اطلاعات» (با تاكيد بر تعامل انسان و رايانه) به آن پرداخته شده‌است.

این کتاب درسال‌جاری از سوی انتشارات کند‌و‌کاو در 320 صفحه و به قیمت 14‌هزار تومان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها