نادمی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه جشنواره کتاب سال مقاومت بینالملل اسلامی جشنوارهای نوپا محسوب میشود، تعداد محدودی آثار در حوزه شعر به دبیرخانه ارسال شده است.
وی ادامه داد: ناگفته نماند که برگزاری کنگره شعر مقاومت بینالملل اسلامی تا حدودی توجه شاعران را به این حوزه جلب کرده است. این امر به معنای بیتوجهی شاعران در گذشته و پیش از راهاندازی کنگره نیست بلکه قبل از آن نیز شاهد تولید آثار در این حوزه بودیم اما این کنگره در تولید آثار بیشتر بیتاثیر نبوده است.
عضو کمیته علمی حوزه شعر دومین جشنواره کتاب سال مقاومت بینالملل اسلامی (جایزه ادبی شهید آوینی) افزود: در دوره قبل، شاهد ارسال کتابهایی بودیم که بیانگر توجه شاعران به موضوع ویژهای از مقاومت بودند و اغلب، کتابهایی بودند که تاثیر شاعران نسبت به حوادث اخیر (مقاومت 33 روزه مقاومت ملت لبنان و حزب الله لبنان) را بیان میکردند و برخی دیگر نیز در قالب سفرنامه ارایه میشدند اما امسال شاهد ارسال کتابهایی هستیم که به حوزه مقاومت نگاه کلیتری دارند و مقاومت در سایر کشورهای اسلامی را نیز دربردارند.
نادمی از بهبود وضعیت شعرهای حوزه مقاومت خبر داد و گفت: ارزیابیها و مشاهدات به عمل آمده از فضای مطبوعاتی، فضای مجازی و مجموعه آثار این دوره از جایزه ادبی شهید آوینی نشاندهنده روحیه غمخوارانه، غیرتمندانه و انساندوستی شاعران نسبت به حوادثی است که در جهان اتفاق میافتند و این موضوع بسیار رضایتبخش است.
وی عنوان کرد: به عنوان یک ناظر و تحلیلگر حوزه شعر مقاومت معتقدم افقهای بسیار امیدوارکننده در شعر اجتماعی امروز بهویژه شعر جوان قابل مشاهده است.
دوشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
نظر شما