بهرام عبدالحسینی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد یکی از ضعفهای صنعت چاپ ایران را نبود توجه کافی در زمينه آموزش میداند و معتقد است چاپخانهها باید برای استفاده از نیروی دانشآموخته مجاب و ترغیب شوند.-
وی معتقد است، امروزه تبلیغات در دنیا حرف اول را میزند و صنعت چاپ نیز از اهرمهای قوی تبلیغات است و اگر ما کار باکیفیت و زیبا ارایه کنیم، میتوانیم به دنبال فرهنگسازی از این راه باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به دو جنبه تکنولوژی و محتوا در آثار چاپی گفت: تکنولوژی چاپ باید به پیشرفتها و علم روز مجهز شود و بهویژه در این حوزه باید آموزش را جدی گرفت.
عبدالحسینی افزود: روی آوردن به موضوعهاي آکادمیک از ضرورتهاي پیشرفت صنعت چاپ است و از سوی دیگر باید چاپخانهها را برای استفاده از فارغالتحصیلان این رشته مجاب و ترغیب کرد.
وی ادامه داد: اگر پیشرفت تکنولوژی در حد و اندازه رقابت با آثار جهانی باشد، میتوان درباره محتوای ارایهشده امیدوار بود که این امر نیز مستلزم انتخاب درست و بهجای پیامهای مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ارزشی است.
کارگاه آسیبشناسی صنعت چاپ در همدان برگزار ميشود
کارگاه آسیبشناسی صنعت چاپ از سوی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان برگزار میشود.
اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان هر سال کارگاه آموزشی را به مناسبت روز ملی صنعت چاپ در کنار فعالیتهای دیگر چون جشن استانی صنعت چاپ برگزار میکند.
امسال نیز به مناسبت روز ملی صنعت چاپ کارگاه تخصصی صنعت چاپ در حوزه تخصصی انتشار کتاب با حضور ناشران استانی و چاپخانهداران برگزار خواهد شد.
استان همدان سال گذشته در چاپ کتابهای درسی در سطح ملی، رتبه 12 و در میان استانهای غرب کشور، رتبه یک را کسب کرد. رتبه ملی این استان در 6 ماه نخست سال جاری به 6 رسید.
بر همین اساس اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان محوریت کارگاه تخصصی سال جاری را در حوزه چاپ کتاب بهویژه کتابهای درسی قرار داده است.
فراخوان دوازدهمین دوره مسابقات تخصصی صنعت چاپ در استان همدان توزیع شده و این استان با 88 چاپخانه فعال خود در این دوره از جشنواره حضور فعالی خواهد داشت.
نظر شما