به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حسنزاده، نویسنده کودک و نوجوان از تشویق و ترغیب کودکان به نوشتن به عنوان یکی از بهترین راهها برای رشد ذهنی و خلاقیت آنها نام برد و گفت: ما نباید کودکان را مجبور کنیم براساس نظرات و ایدههای ما بنویسند، نوشتههای آنها باید مبتنی بر خلاقیتهای ذهنی خودشان باشد.
وی ادامه داد: نهادها و سازمانهای فعال در حوزه کودک باید تلاش کنند کتاب جای خود را در سبد خرید خانوار باز کند. بچههایی که بدون کتاب بزرگ میشوند، نمیتوانند آینده خوبی داشته باشند و نخواهند توانست آینده خوشایندی برای جامعهشان بسازند.
حسنزاده معتقد است: متولیان کودک در حوزه فرهنگی، کودکان را جدی نمیگیرند و ارتقا و آموزش و بهبود شرایط کودکان را در اولویت ندارند. وی همچنین اضافه کرد: حمایتهای لازم برای تولید آثار کودکان در حوزه نشر به فراموشی سپرده شده است.
نویسنده کتاب «ماشو در مه» تشکیل فراکسیون کودک را در مجلس شورای اسلامی گامی در جهت توجه به کودکان دانست و بیان کرد: اینکه اهداف و برنامههای این فراکسیون و دغدغههای تشکیلدهندگان آن چیست، اهمیت دارد. با تشکیل فراکسیون کودک در مجلس شورای اسلامی، میتوانیم امیدوار باشیم کودکان در تصویب قوانین منظور شوند.
از حسنزاده تاکنون بیش از ۶۰ اثر چاپ شدهاست. برخی آثار او به زبانهای انگلیسی، مالایی و چینی ترجمه شده و انتشار یافتهاند. همچنین بر اساس بعضی کتابهای او، فیلم، انیمیشن و e-book تهیه شدهاست. «هستی»، «روزنامهی سقفی همشاگردی» و «پری نازه دست درازه» برخی آثار این نویسنده هستند.
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۴
نظر شما